Tegenwoordig leven we online, jouw doelgroep waarschijnlijk ook

Sfeer18

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren, SEA, is een relatief snelle manier om jouw merk, dienst of product onder de aandacht te brengen bij mensen die al actief op zoek zijn naar- of raakvlakken hebben met jouw aanbod. Bovendien kan je er een groot bereik mee genereren voor jouw merk. Met onze ruime ervaring zijn we in staat met je mee te denken, een plan op te stellen en deze tevens uit te voeren.

 • Resultaat op korte termijn

 • Relevant verkeer

 • Groot bereik

 • Meedenken, plan opstellen, uitvoeren

Meer traffic, zichtbaarheid en conversies

Middels zoekmachine adverteren zijn we in staat meer traffic, zichtbaarheid en/of conversies voor je website te genereren. We trekken de juiste bezoeker naar je website, via het kanaal wat het beste aansluit bij jouw doel en doelgroep. Het is tevens dé manier om bezoekers van jouw website opnieuw te bereiken middels remarketing. Onder SEA worden niet alleen zoekcampagnes verstaan. Ook video-, display- en shopping campagnes vallen hieronder.

 • Traffic, zichtbaarheid en conversie

 • Zoekcampagnes

 • Shopping, display en YouTube advertising

 • Remarketing

Tres 5
Tres Reportage 3Web

Google Partner

Om jouw marketingeuro goed te spenderen, stellen we vooraf een plan op. Dit doen we aan de hand van een zoekwoordonderzoek, KPI’s en een doelgroep analyse. Onze experts leggen jaarlijks examens af in alle onderdelen van het Google Ads Partnerprogramma, zoals: Google Ads, Google Shopping, display advertising en video advertising. Hiermee zijn we Google Partner gecertificeerd.

 • Budget goed besteden

 • Gecertificeerd

 • Alle onderdelen van Google Ads

 • Ervaring met Bing Ads

Wat komt er nog meer bij kijken?

Dit kunnen we voor je betekenen op het gebied van digital marketing

Digital marketing strategie

Met een goed doordachte digital marketing strategie heb je een stevig houvast in je totale digitale marketingcommunicatie aanpak.

Zoekmachine optimalisatie

De algoritmes van zoekmachines, zoals Google, worden steeds slimmer en kritischer. Zoekmachine optimalisatie is dan ook een continu proces waar een gedegen aanpak aan ten grondslag ligt.

Marketing automation

Met de juiste marketing automation tools en systemen bouw je een website waarmee je op een slimme manier kwalitatieve leads genereert.

Conversie optimalisatie

Niet meer verkeer binnenhalen, maar het verkeer op zo’n manier door je website leiden dat het eerder geneigd is te converteren. Dat regelen we met conversie optimalisatie.

E-mailmarketing

Door e-mailmarketing strategisch in te zetten en te blijven meten en optimaliseren, kan het een enorme meerwaarde bieden voor jouw organisatie.

Digital branding

Door je doelgroep langdurig te voeden met de juiste emotionele associaties, ontstaat er uiteindelijk een voorkeur voor jouw merk, dienst of product.

Zo zetten we digital marketing in

Hoe meer inzicht in data we hebben, hoe relevanter en gerichter we digital marketing kunnen inzetten. We zijn in staat je doelgroep te vinden, traffic te genereren en conversies te verhogen.

Digital marketing

Deze klanten helpen we bij zoekmachine adverteren

Koopman
Histoparts
SUSA 280x150
VNN 280X150

Meer weten?

Goed om te weten