Jij houdt de regie over je eigen content, hoe lekker is dat?

Sfeer19

CMS implementatie

Hoe fijn is het voor een marketeer om zelf je eigen content bij te houden? We bouwen sites met Umbraco, het meest gebruikte CMS op Microsoft-technologie ter wereld. Er is zoveel mogelijk met dit CMS dat we helemaal fan zijn. Vooral ook omdat onze opdrachtgevers zelf kunnen spelen met hun eigen content. Onze gecertificeerde developers staan uiteraard altijd klaar om issues op te lossen of uitleg te geven.

 • Gebouwd met Umbraco CMS
 • Grootste CMS op basis van Microsoft-technologie
 • Open source
 • Zelf content beheren
 • Technische ondersteuning van TRES

Waarom Umbraco CMS?

Umbraco heeft het begrip gebruiksvriendelijk uitgevonden. De interface is echt voor iedereen eenvoudig en intuïtief te gebruiken. Umbraco is bedoeld voor complexe websites en niet afhankelijk van externe plug-ins en voorgekauwde templates. Bovendien is het gebouwd op robuuste Microsoft technologie. Er zit een groot team specialisten in Denemarken dag en nacht te werken aan optimalisatie van het systeem. Je krijgt dus altijd de nieuwste features en security updates.

 • Extreem gebruiksvriendelijk
 • Intuïtieve navigatie
 • Ideaal voor complexe websites
 • Bouwen met je eigen huisstijl
Umbraco CMS developer TRES
Umbraco CMS marketeer TRES

Marketing en social

In Umbraco zet je zelf heel makkelijk je eigen marketingactie op. Met landingspagina's, dataverzamelingen, digitale formulieren en allerlei koppelingen staat je marketingactie snel live. Ook op het gebied van SEO en social zit je goed met Umbraco. Het systeem is zo overzichtelijk, dat je bijna automatisch door de stappen wordt geleid om je SEO op orde te maken. De handeling om je pagina goed te tonen op social kanalen is al net zo makkelijk. Geen smoesjes meer!  

 • Zelf marketingacties opzetten
 • Meteen live
 • SEO-proof
 • Makkelijk pagina's delen via social
 • Alles gemakkelijk ingesteld

Wat komt er nog meer bij kijken?

Dit heb je nodig voor een aantrekkelijke website

Strategisch concept

Eerst denken, dan doen, dan verbeteren. Op basis van persona’s en user stories maken we wireframes en gaan we vervolgens ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren.

Digital marketing

Een digitale strategie en inzicht in data liggen aan de basis van online succes. Hoe meer inzicht we hebben, hoe relevanter en beter we digital marketing kunnen inzetten.

Beheer & security

Techniek en privacy: we’ve got this covered. Voor al onze klanten samen hebben we miljoenen records in beheer. Niet voor niets zijn we ISO27001-gecertificeerd.

Maatwerk functionaliteiten

We kunnen je website met handige features verrijken: van een track & trace-functionaliteit tot een offertegenerator. Alles is mogelijk, als het maar relevant is voor je klanten.

Level up

Als je site staat, dan begint het pas. Met level-up krijg je een traject naar klantsucces dat gericht is op groei. Het is een doorontwikkeltraject waarbij we veel gebruikmaken van externe data.

Service

Je website bij TRES ondergebracht? Onze servicedesk staat voor je klaar om bugs en storingen snel op te lossen. We onderhouden je website, doen updates en draaien back-ups.

Zo ontwikkelen we succesvolle websites

Als er één partij is die van jouw nieuwe website een succes kan maken, dan is het TRES. Klinkt misschien wat arrogant, maar zo bedoelen we het niet. We zetten onze ervaring en enthousiasme graag in om een topsite voor jou te maken. Bekijk onze cases en krijg een goede indruk van onze werkwijze.

Cases

Voor deze organisaties hebben we het CMS geïmplementeerd

Heerenveen
Koopman
Kwadrantgroep Logo
SUSA 519X218

Vraag een demo aan

Ben je benieuwd hoe de Umbraco omgeving werkt? We laten je het graag zien in een demo! Laat je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. 

Tres Reportage 10Web

Wellicht ook interessant