Jouw Umbraco website in goede handen

Sfeer19

Umbraco Platinum Partner

Umbraco heeft TRES gepromoveerd tot een van de eerste wereldwijde Platinum Partners, het hoogst haalbare niveau van partnerstatus. Deze onderscheiding wordt alleen toegekend aan bedrijven die voldoen aan strenge eisen op het gebied van Umbraco-expertise, klantenservice, training en innovatie. Eén van deze criteria is dat er minimaal twintig Umbraco-certificeringen behaald zijn en dat meerdere developers de individuele Umbraco Master-certificering hebben behaald. Met meer dan 40 gecertificeerde collega's voldoet TRES hier ruimschoots aan.

 • Gecertificeerde developers

 • Strategisch partner van Umbraco

 • Hoge kwaliteit

 • Best gecertificeerde bureau van Nederland

Umbraco Platinum Partner

Expertise van wereldklasse

Kies je voor TRES, dan kies je voor zekerheid: 

 • Gecertificeerde developers - Bij TRES hebben we meer dan 40 Umbraco gecertificeerde medewerkers. Je werkt daardoor altijd met een team van professionals met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van Umbraco. Ze kennen de ins en outs van dit krachtige platform en zijn in staat om maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij jouw unieke behoeften en doelstellingen.

 • Geoptimaliseerde prestaties - Als Umbraco Platinum Partner weten we hoe we het maximale uit jouw website kunnen halen. Samen met de digital marketeers implementeren onze developers geoptimaliseerde en schaalbare oplossingen die zorgen voor snellere laadtijden, verbeterde SEO-resultaten en een naadloze gebruikerservaring. 

 • Veilig en betrouwbaar - Met TRES als partner kun je erop vertrouwen dat de hoogste beveiligingsnormen gehanteerd worden. We zorgen voor regelmatige updates, beveiligingspatches en een robuuste infrastructuur om jouw gegevens te beschermen. Tevens hebben we de ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging.

 • Flexibel en schaalbaar - Of je nu een kleine website hebt of een uitgebreide e-commerce winkel, onze Umbraco-certificering stelt ons in staat om oplossingen te bieden die meegroeien met jouw bedrijf. We creëren flexibele en schaalbare websites die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan jouw groeiende behoeften en veranderende zakelijke omgeving.

 • Persoonlijke ondersteuning - Umbraco Platinum Partner wordt je pas als je opdrachtgevers persoonlijke aandacht en de juiste ondersteuning kan bieden. Onze dedicated team staat altijd klaar om te helpen bij vragen, problemen of nieuwe projecten. Daarnaast kun je 24/7 bij onze vriendelijke en oplossingsgerichte medewerkers van de servicedesk terecht. 

DSC 2676 Tres LR

Van vraagstuk naar website

Meertalige-, multi-site- en e-commerce oplossingen, maar ook koppelingen met bijvoorbeeld AFAS, Salesforce en Microsoft CRM vind je binnen ons portfolio aan Umbraco oplossingen. Ieder met een eigen vraagstuk. Alle oplossingen doorlopen een gestructureerde route waarin we samen met jou toewerken naar een nieuwe website. Deze werkwijze bestaat uit drie fasen: think, build en level-up. Het komt er simpel gezegd op neer dat we niet zomaar beginnen met bouwen en dat we na livegang zeker niet achterover gaan leunen. Nee, leren en optimaliseren op basis van data en doelstellingen. Dát is wat je van ons kunt verwachten.

 • Breed portfolio

 • Meertalige- en multi-site oplossingen

 • Gestructureerde werkwijze

 • Doorontwikkelen na livegang

Deze organisaties werken graag met Umbraco CMS

Nrg (1)
Agrico 1
Koopman
Buckaroo

Vraag een demo aan

Ben je benieuwd hoe de Umbraco omgeving werkt? We laten je het graag zien in een demo! Laat je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. 

Tres Reportage 10Web

Bekijk onze cases

Corporate website

Digitalisering STAP-traject voor Civas

Klantportaal op maat

Digital marketing

Corporate website

Corporate website

Klantportaal & mobiele app op maat

Klantportaal op maat

NRG

Corporate website

Corporate website

Corporate website

Klantportaal op maat

KPN

Klantportaal op maat

Corporate website