Modulair bouwen met vernieuwende technologie

Tres 7

Integraties & techniek

TRES doesn't settle for less. De basis van onze technologie is Microsoft .NET. Dat is de motor waarop alles draait. We bouwen modulair met bewezen, innovatieve technologie. Daardoor is je website of klantportaal verzekerd van een solide technische basis van waaruit je het technisch gezien zo bont kunt maken als je wilt. Door deze filosofie van modulair bouwen zijn we in staat om websites en portalen te integreren met zo'n beetje elk systeem.

  • Innovatieve technologie
  • Gebruiksvriendelijke software
  • Modulair bouwen
  • Eenvoudig integreren met elk systeem
  • Microsoft .NET is basis

Welke technologie gebruiken we nog meer?

Tools en technologie die ons leven en dat van jou overzichtelijker maken

Marketing automation

We richten je sales en marketing zo in, dat je elke lead op een keurige manier naar de conversie begeleidt. Dat doen we met SharpSpring, het ultieme marketing automation platform.

Umbraco CMS

Umbraco is het bewezen slimme CMS, gebouwd op basis van Microsoft .NET-technologie. Daarmee ben je zeker van een veilig, schaalbaar en zeer gebruiksvriendelijk systeem.

ERP-integraties

Elk ERP-systeem kunnen we integreren met je website of klantportaal. We bouwen modulair en API-driven. Dat geeft alle ruimte voor naadloze integraties.

Microsoft .NET

Je website of klantportaal draait op een solide technische motor doordat het gebouwd is op basis van Microsoft .NET-technologie. Robuust en betrouwbaar.

Vue.js

Met het lean & mean front-end framework Vue.js bouwen we heel eenvoudig dynamische front-end applicaties. Fijn om mee te werken, makkelijk om te integreren met andere technologie.

Het begint met meedenken en bouwen. Dan begint het echte werk: optimaliseren tot een succesvolle website.

First, we think

Om te beginnen vragen we wat je zakelijk wilt bereiken. Meer leads, betere service, digitale transformatie: je doelstellingen moeten kristalhelder zijn. Dan gaan we de diepte in met je doelgroep.

Next, we build

We bouwen je site modulair met digitale bouwstenen: van Microsoft.NET tot Vue.js. Welke dat zijn, hangt af van je digitale doelstellingen.

Ongoing, we level-up

De derde fase staat volledig in het teken van online succes. Op basis van data, ervaring en inzichten bepalen we welke acties we moeten ondernemen om de site te optimaliseren.

Meer weten?