Umbraco 13 Preview 04LR BW

TRES: jouw Umbraco Platinum Partner

TRES is jouw partner voor betrouwbare en gebruiksvriendelijke websites ontwikkeld met het open source Umbraco CMS. Met meer dan 40 gecertificeerde ontwikkelaars is TRES het best gecertificeerde Umbraco Platinum Partner bureau van Nederland.

 • Meer dan 40 Umbraco gecertificeerde experts

 • Snel ontwikkelen met de TRES Starterkit

 • Umbraco Platinum Partner

 • Umbraco Award Nominee

Klaar voor een gebruiksvriendelijke Umbraco website?

Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een afspraak in.

Neem contact op

De voordelen van een Umbraco website

Umbraco CMS is het beste .NET open source contentmanagementsysteem van de wereld. Dit flexibele CMS zorgt ervoor dat je eenvoudig zelf meerdere websites kunt beheren, zonder enige technische kennis. Het CMS is door CMS Critics meermaals bekroond als het meest gebruiksvriendelijke CMS ter wereld, dit terwijl het de meest complexe oplossingen kan bieden. Het CMS wordt onder meer gebruikt door grote ondernemingen als Mercedes, McDonalds en Karlsberg, maar ook door (veel) kleinere bedrijven en organisaties. Inmiddels door meer dan 800.000 organisaties wereldwijd.

Waarom TRES op Umbraco ontwikkelt

Umbraco CMS is een open source systeem dat zowel wordt ondersteund door een wereldwijde community - van meer dan 200.000 ontwikkelaars - én door een hoofdkantoor in Denemarken. Hierdoor profiteren organisaties van de snelheid van ontwikkelen van de community en de veiligheid, betrouwbaarheid en roadmap die gedicteerd wordt door het hoofdkantoor.

Tres Reportage 25Web
 • Veilig en betrouwbaar: Als ISO27001 en -9001 gecertificeerde digital agency heeft TRES veiligheid hoog in het vaandel. Umbraco biedt een veilig en stabiel CMS-platform, ondersteund door regelmatige updates en een betrokken community. De toepassing van SSL-certificaten en secure coding practices zorgen voor een hoog niveau van beveiliging.

   

 • Gemakkelijk in gebruik: Umbraco maakt eenvoudig contentbeheer mogelijk zonder technische kennis. Redacteuren kunnen intuïtief en efficiënt pagina's bewerken en publiceren, terwijl ze moeiteloos multimedia integreren voor een dynamische website.

   

 • Koppelingen en integraties: Welke tool of applicatie je ook nodig hebt, in Umbraco zijn ze beschikbaar. Met de open API-structuur wisselt Umbraco soepel data uit met andere systemen en applicaties, zoals CRM, ERP en marketing automation tools. Hierdoor kun jij data uit jouw systemen veilig delen in de look and feel van jouw website.

   

 • Headless en composable: Umbraco ondersteunt een headless architectuur, waardoor je via API's content kunt leveren aan verschillende kanalen. Dit biedt ongekende flexibiliteit en schaalbaarheid. Met de composable DXP-aanpak (Digital Experience Platform) kun je verschillende best-of-breed tools en services integreren om een op maat gemaakte digitale oplossing te creëren die perfect aansluit op jouw unieke behoeften.

   

Klaar voor een gebruiksvriendelijke Umbraco website?

Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een afspraak in.

TRES Starterkit

Voor snellere ontwikkeling en eenvoudiger beheer heeft TRES de Starterkit ontwikkeld. Hiermee kun je je website visueel beheren binnen Umbraco; je ziet binnen Umbraco de websites net zoals je bezoekers deze zien. Je kunt eenvoudig onderdelen van de website bewerken door erop te klikken. Deze inline-editing zorgt voor ongeëvenaard gebruikersgemak.

De Starterkit bouwt de website op uit componenten (zoals tekst, afbeeldingen en buttons) die stroken vormen. Deze stroken samen vormen een template. Je kunt rechten en rollen toekennen op component-, strook-, en templateniveau, wat flexibiliteit biedt voor zowel ervaren als minder ervaren gebruikers.

 • Intuïtieve flexibiliteit voor webredacteuren: Zonder technische kennis pas je volledig naar eigen wens verschillende componenten aan binnen de huisstijl.

   

 • Real-time preview: Je ziet de wijzigingen direct en hoeft daarvoor niet een apart voorbeeldvenster te openen.

   

 • Standaard geïntegreerd: Deze unieke editing is standaard geïntegreerd in onze Umbraco Starterkit.

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken.

Ook zij laten een Umbraco-website bouwen door TRES

Als er één partij is die van jouw nieuwe website een succes kan maken, dan is het TRES. Klinkt misschien wat arrogant, maar zo bedoelen we het niet. We zetten onze ervaring en enthousiasme graag in om een topsite voor jou te maken. Bekijk onze cases en krijg een goede indruk van onze werkwijze.

Corporate website

Klantportaal op maat

Corporate website

Corporate website

Klantportaal & mobiele app op maat

NRG

Corporate website

Corporate website

Corporate website

Corporate website

Waarom TRES als Umbraco partner?

 • Umbraco Platinum Partner: Met meer dan 40 gecertificeerde Umbraco collega’s hebben we de expertise en ervaring om jouw project succesvol te maken.

 • Groot team van specialisten: Ons team van meer dan 60 specialisten op gebied van UX, Umbraco en digitale marketing heeft diepgaande kennis van Umbraco en kan je begeleiden bij elke stap van het proces, van concept tot lancering en verder.

 • Betrouwbare samenwerking: Met ISO27001 en ISO9001 op zak is TRES jouw partner op wie je kunt bouwen.

 • Innovatieve oplossingen: We bieden innovatieve oplossingen die aansluiten op de behoeften van jouw doelgroep en de doelen van jouw organisatie.

 • Technische eindverantwoordelijkheid: We bouwen en beheren jouw website en zorgen ervoor dat hij up-to-date, veilig en online blijft.

Meer weten?