Als jouw klanten graag bij je blijven, hebben wij het goed gedaan

24/7 digitale topservice voor je klanten

Dat je klanten de mogelijkheid willen hebben om 24/7 hun zaken te regelen, is heel vanzelfsprekend. Het is dan ook net zo vanzelfsprekend dat je digitale omgeving dit aankan. Daarom werk je met TRES. We bouwen, onderhouden en optimaliseren sites en portalen met maar één doel: ervoor zorgen dat je klanten een vertrouwd gevoel krijgen bij je merk en graag bij je terugkomen. 

Dit vinden we belangrijk

Samen waarde TRES - handjes

Samen

In je eentje bereik je niet zoveel. Je hebt je collega's, partners en klanten hard nodig. We gaan voor elkaar door het vuur, vertellen elkaar de waarheid en vieren succes met elkaar.

Drive waarde TRES - raket

Drive

We kennen maar één richting: vooruit. Met onze 'getting things done' mentaliteit krijgen we alles voor elkaar. Op het gebied van werk, maar ook op persoonlijk vlak.

Positief waarde TRES - unicorn

Positief

Een TRES'er is open, eerlijk en nieuwsgierig. We werken elke dag keihard en proberen altijd een positieve vibe op de werkvloer te creëren.

Ownership waarde TRES

Ownership

Iedereen weet wat 'ie moet doen en pakt de verantwoordelijkheid voor zijn acties. Afschuiven op anderen zit niet in ons systeem, we helpen elkaar.

Multidisciplinaire teams

Wat gebeurt er als je consultants, projectleiders, programmeurs, marketeers en designers bij elkaar in één team zet? Dan ontstaan de beste oplossingen voor je business case. Werk je met TRES, dan krijg je een dedicated multidisciplinair team.

Team

Zo doen we dat

Denken, doen en verbeteren: dat is zo'n beetje de kern van de manier waarop we werken. Alleen verschilt de volgorde per traject.

Werkwijze websites

Websites ontwikkelen we in drie fasen: think, build en level-up. Vanuit een strategisch concept werken we aan design en optimaliseren deze.

Werkwijze portalen

Als we een portaal ontwikkelen, beginnen we met bouwen. Vervolgens leren we van klanten en sturen we continu bij om ze beter te bedienen.

Werkwijze

Ons verhaal

 1. 1998

  1998 - drie vrienden één hobby

  Onder de naam VnV software bouwen ze statische websites en een calculatiesysteem voor een groot landelijk installatiebureau.

 2. 2000

  2000 - oplevering eerste grote website

  Als sc Heerenveen Champions League haalt, worden de drie compagnons gevraagd een website voor hen te maken. Het bedrijf wordt officieel ingeschreven en de naam verandert in TRES.

 3. 2005

  2005 - verhuizing Heerenveen

  Na een periode van vijf jaar boven een signingsbedrijf in Franeker, is het tijd om naar een plaats met meer bereik te verhuizen. Een verdieping in een pand aan de K.R. Poststraat wordt betrokken.

 4. 2008

  2008 - start digital marketing

  Waar de eerste jaren de nadruk vooral ligt op het realiseren van technische oplossingen, wordt vanaf 2008 fors geïnvesteerd in digital marketing. De propositie verschuift naar full service internetbureau.

 5. 2013

  2013 - eerste TRESfest

  Met de focus op full service dienstverlening groeit het aantal medewerkers. TRESfest wordt geïntroduceerd in de overtuiging dat plezier en goed samenwerken het verschil maken. Nog steeds vertrekt het team elk jaar een lang weekend naar de zon.

 6. 2014B

  2014 - TRENDSHIP

  In een wereld die continu verandert, is kennis delen samen groeien. Om relaties te inspireren over het digitaal domein wordt TRENDSHIP gelanceerd. Het event dat geïnitieerd was voor relaties groeit in 5 jaar uit tot het grootste business event van Noord-Nederland.

 7. 2015

  2015 - verhuizing naar De Opslach

  De ruimte op de K.R. Poststraat wordt te klein en de behoefte naar een open ruimte, waarin organischer samengewerkt kan worden, groeit. Aan de Opslach wordt een gloednieuw pand betrokken dat vernieuwend en compleet naar eigen idee wordt ingericht.

 8. 2016

  2016 - werken in multidisciplinaire teams

  De rol van digitaal wordt steeds strategischer in organisaties en daarmee ook de oplossingen van TRES. Om de digitale business van klanten te kunnen versnellen worden design, techniek en marketing samengebracht in vaste klantenteams.

 9. 2017

  2017 - DIA Award

  Het werk wordt beloond. Na eerdere “beste website van het jaar”-awards, wordt de website van het CJIB beoordeeld als het beste digitaal werk van het jaar. De jury bekroont met name de outside-in gedachte waarmee TRES steevast de eindgebruiker centraal stelt.

 10. 2018

  2018 - over op open source Umbraco

  TRES wordt meer en meer strategisch digital partner. Het bouwen van de digitale business van klanten krijgt alle aandacht. Het ontwikkelen van een eigen CMS leidt af. Hiervan wordt afscheid genomen en er wordt vol ingezet op het open source Umbraco CMS.

 11. 2019

  2019 - ISO gecertificeerd

  In een wereld die steeds meer verbonden is, zijn veiligheid en privacy cruciaal. TRES is be-wust van haar rol als verwerker van grote hoeveelheden gevoelige data. Een gecertificeerd informatiebeveiligingsbeleid en security by design is dan ook onontbeerlijk.

 12. 2020

  2020 - digitalisering klantprocessen

  De digitale mogelijkheden worden steeds breder. Full service is niet meer geloofwaardig. Er wordt gespecialiseerd in het digitaliseren van klantprocessen, wat zich vertaalt in het (door)ontwikkelen van websites en klantportalen.

No partner, no glory

In onze business zijn partners essentieel om optimale service te kunnen leveren. TRES is gecertificeerd partner van belangrijke digitale partijen zoals Google, Microsoft en SharpSpring. En we zijn lid van toonaangevende brancheverenigingen waaronder Dutch Digital Agencies.

Umbraco
Google
Hellodialog
Microsoft
Semrush
Sslogo 1