Over TRES

Wij zijn TRES, een internetbureau. We ontwikkelen sites, shops en apps voor partners zoals KPN, Ajax, Veilig Verkeer en vele anderen. Zij kiezen voor TRES omdat wij verstand hebben van online strategie, design, development én online marketing. Onze opdrachtgevers eisen slimme oplossingen. Oplossingen die hun online ambities waarmaken.

Het team

TRES is een team. Multidisciplinair. Dat betekent dat we samen werken om doelen te bereiken. TRES bestaat uit adviseurs, projectleiders, specialisten en ondersteuners. Stuk voor stuk bijzonder en samen uniek.

Ontmoet het team

Werken bij TRES

Bijna iedereen kan werken bij TRES. We stellen geen gekke eisen. Je moet een supertalent zijn met een aangeboren afwijking voor alles wat digitaal en online is. Zulke mensen mogen altijd solliciteren. Soms zijn we ook actief op zoek.

Stagiair online marketeer

Stagiair online marketeer

Bij TRES is er ruimte voor een (HBO/WO) stagiair online marketeer. Je maakt bij TRES deel uit van een ambitieus team met passie voor online marketing. Tussen ervaren experts leer jij de fijne kneepjes van het vak. Je stageplek is onderdeel van het team waarin je samenwerkt met ervaren concepters, designers, developers en andere online marketeers die je graag bijstaan om hun ervaring en passie voor online met je te delen.

lees verder

.NET developer

.NET developer

Als .NET developer zorg je er voor dat de websites, webshops en online portalen van onze opdrachtgevers snel Ún slim werken.

TRES groeit hard. Zo hard dat we nieuwe collega’s nodig hebben waaronder een aantal ervaren .NET developers. Wil jij werken aan uitdagende maatwerkoplossingen voor opdrachtgevers zoals het CJIB, AB Vakwerk en KPN in een organisatie waar alles tot in de puntjes is geregeld? Lees dan vooral verder. 

lees verder

Stagiair back-end developer

Stagiair back-end developer

Voor ons team zoeken wij een (HBO/WO) stagiair back-end developer. Je maakt deel uit van een ambitieus team met passie voor online technologie. Tussen ervaren experts leer jij de fijne kneepjes van het vak. Je stageplek is onderdeel van het team waarin je samenwerkt met senior back-end developers, interaction designers, front-end developers en digital marketeers die je graag bijstaan om hun ervaring met je te delen.

lees verder

Bekijk alle vacatures

Rondleiding

Neem een kijkje in ons kantoor via Google Streetview. Uiteraard bent u ook in het echt van harte welkom op ons kantoor.

google-inside

Laatste nieuws

TRES wint Dutch Interactive Award met CJIB.nl

Donderdag 1 juni viel TRES in de prijzen tijdens de uitreiking van de Dutch Interactive Awards, hét jaarlijks hoogtepunt van online Nederland. TRES mocht de award voor beste corporate site in ontvangst nemen voor de realisatie van de nieuwe site voor het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB). Een uitdagende klus waarbij de corporate site van het CJIB is gegroeid van een informatieve website naar het startpunt voor de online dienstverlening waar inmiddels ruim 2 miljoen bezoekers hun zaken online regelen.

Trendship'16; adapt or die

De vijfde editie van Trendship is weer een feit. Met een boeiende line-up, een bomvolle zaal met meer dan 1.500 gasten en een Playground die met 44 innovaties voller was dan ooit, kijken we terug op een zeer geslaagde editie.

Compleet nieuw fcgroningen.nl

"Van massacommunicatie naar 1-op-1-relatie."

FC Groningen lanceerde onlangs een volledig nieuwe website. Het digitale huis van de club heeft niet alleen een nieuw uiterlijk, maar is vooral een online platform waar de fan centraal staat. Een virtueel clubhuis waar alle zaken gemakkelijk kunnen worden geregeld vanuit een 1-op-1-relatie. www.fcgroningen.nl is dan ook de ‘accountmanager’ van de fan. 

Meer nieuws

Hoe we kennis delen

TRES deelt graag kennis. En waarom ook niet. In ons vakgebied veranderen dingen zo snel. We willen organisaties, niet alleen opdrachtgevers, informeren over kansen en bedreigingen die het internet ons dagelijks biedt. 

Trendship
Kennissessie
Gastspreker
Gastcollege
Workshop

Meer informatie? Mail!

Ons verhaal

In 2000 gingen twee broers en een beste vriend op een zolderkamer samen van start met het bouwen van de website van sc Heerenveen. De eerste officiële opdrachtgever. Vol overgave en onder grote druk werd de website gerealiseerd, want in een week tijd moest deze live zijn. En dat lukte. TRES was los. Gewoon dóen was het motto destijds en dat zit vandaag de dag nog steeds in het DNA geworteld. Inmiddels is TRES uitgegroeid tot een bedrijf met bijna 40 medewerkers en heeft het bedrijf een stevige plek veroverd in de top van de Nederlandse internetbureaus.

Lees verder

Partners

  • Alle front-end developers van TRES zijn lid van deze vakvereniging.

  • Alle online marketing specialisten van TRES zijn, velen zelfs meermaals, door Google gecertificeerd.

  • Alle ontwikkelaars van TRES zijn Microsoft gecertificeerd.

  • Branchevereniging en kennisorganisatie van de 60 beste internetbureaus van Nederland, waaronder TRES.

  • TRES is initiatiefnemer van Trendship. Het grootste evenement over innovatie en digitale trends van Noord-Nederland.

  • Voor informatiebeveiliging werkt TRES samen met E11even