TRES bekroond met 5,5 sterren in Emerce100

Emerce100 2024

De 19de editie van de Emerce100 is bekend en TRES staat er weer in! TRES behaalde dit jaar een score van 5,5 sterren, een stijging ten opzichte van de vijf sterren die we vorig jaar ontvingen. Hiermee heeft TRES een gedeelde derde plek veroverd in de categorie digital agency fullservice middelgroot. TRES is tevens de opvallendste en hoogste stijgers in de lijst. Een geweldige prestatie en we zijn dan ook trots op ons team en onze opdrachtgevers. Zij hebben deze prachtige prestatie mogelijk gemaakt.

Deze notering bevestigt ons doel: organisaties helpen hun klanten optimaal te bedienen. Prachtig om te zien dat onze missie gewaardeerd wordt door onze opdrachtgevers. Een groot compliment aan ons team, zij maken dit mogelijk.

Over Emerce100

De Emerce100 is een jaarlijks onafhankelijk imago-onderzoek van Emerce, waarin de beste Nederlandse bedrijven in de e-business worden beoordeeld. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. De respondenten beoordelen de bureaus op verschillende criteria, zoals kennis, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Belangrijk om te vermelden is dat de beoordeelde bedrijven zelf geen invloed hebben op de Emerce100 lijst. Deze is daarmee volledig gebaseerd op de mening van de opdrachtgevers.

Meer weten?

Harmen Visser

Harmen

Commercieel directeur
harmenvisser@tres.nl +31 (6) 54 24 19 90

Bekijk ook onze cases

Corporate website

Digitalisering STAP-traject voor Civas

Klantportaal op maat

Digital marketing

Corporate website

Corporate website

Klantportaal & mobiele app op maat

Klantportaal op maat

NRG

Corporate website

Corporate website

Corporate website

Klantportaal op maat

KPN

Klantportaal op maat

Corporate website