Hoe beter we je klanten leren kennen, hoe aantrekkelijker je website wordt.

Sfeer13

Website

Met wie communiceer je eigenlijk op je website? En wat wil je met je site bereiken? Als we precies weten hoe je doelgroep in elkaar zit en wat je zakelijke doelstellingen zijn, gaan we een aantrekkelijke, succesvolle website voor je ontwerpen en bouwen. Ook kijken we naar specifieke behoeften, zoals bijvoorbeeld het creëren van een aantrekkelijke 'werken-bij-website' die een ander publiek aanspreekt. We leren van je bezoekers en verbeteren de site op basis van inzichten

  • Klantinzichten op basis van design
  • Marketing & data driven
  • Content eenvoudig zelf aanpassen
  • Privacy by default
  • Geschikt voor elk apparaat

Wat komt er nog meer bij kijken?

Dit heb je nodig voor een aantrekkelijke website

Strategisch concept

Eerst denken, dan doen, dan verbeteren. Op basis van persona’s en user stories maken we wireframes en gaan we vervolgens ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren.

Digital marketing

Een digitale strategie en inzicht in data liggen aan de basis van online succes. Hoe meer inzicht we hebben, hoe relevanter en beter we digital marketing kunnen inzetten.

CMS implementatie

Een website die door TRES is ontwikkeld, heeft een open-source Umbraco CMS. Dat betekent dat je volledig eigenaar wordt van de oplossing. No strings attached.

Beheer & security

Techniek en privacy: we’ve got this covered. Voor al onze klanten samen hebben we miljoenen records in beheer. Niet voor niets zijn we ISO27001-gecertificeerd.

Maatwerk functionaliteiten

We kunnen je website met handige features verrijken: van een track & trace-functionaliteit tot een offertegenerator. Alles is mogelijk, als het maar relevant is voor je klanten.

Level up

Als je site staat, dan begint het pas. Met level-up krijg je een traject naar klantsucces dat gericht is op groei. Het is een doorontwikkeltraject waarbij we veel gebruikmaken van externe data.

Het begint met meedenken en bouwen. Dan begint het echte werk: optimaliseren tot een succesvolle website.

First, we think

Om te beginnen vragen we wat je zakelijk wilt bereiken. Meer leads, betere service, digitale transformatie: je doelstellingen moeten kristalhelder zijn. Dan gaan we de diepte in met je doelgroep.

Strategisch Concept

Next, we build

We bouwen je site modulair met digitale bouwstenen: van Microsoft.NET tot Vue.js. Welke dat zijn, hangt af van je digitale doelstellingen.

CMS Implementatie

Ongoing, we level-up

De derde fase staat volledig in het teken van online succes. Op basis van data, ervaring en inzichten bepalen we welke acties we moeten ondernemen om de site te optimaliseren.

Level up

Ook zij laten een website bouwen door TRES

Wagenborg
Sva
Fritom
BGDD

Meer weten?

Bekijk ook onze cases

Corporate website

Digitalisering STAP-traject voor Civas

Klantportaal op maat

Digital marketing

Corporate website

Corporate website

Klantportaal & mobiele app op maat

Klantportaal op maat

NRG

Corporate website

Corporate website

Corporate website

Klantportaal op maat

KPN

Klantportaal op maat

Corporate website