Umbraco promoveert TRES tot Platinum Partner

TRES Developers

Umbraco heeft TRES gepromoveerd tot een van de eerste wereldwijde Platinum Partners van Umbraco. Deze nieuwe partnerstatus is een erkenning voor de uitzonderlijke expertise in het leveren van hoogwaardige Umbraco-oplossingen en ondersteuning aan opdrachtgevers.  

Umbraco Experts op het hoogste niveau 

Als Umbraco Platinum Partner behalen wij hiermee het hoogst haalbare niveau van partnerstatus voor het Umbraco CMS. Deze onderscheiding wordt alleen toegekend aan bedrijven die voldoen aan strenge eisen op het gebied van Umbraco-expertise, klantenservice, training en innovatie. Eén van deze criteria is dat er minimaal twintig developers beschikken over een Umbraco certificering en meerdere developers over de individuele Umbraco Master-certificering. Wij hebben geïnvesteerd in training en opleiding om hieraan te voldoen. Daarnaast houden wij het team voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Umbraco.

Umbraco Platinum Partner

Strategische samenwerking  

Binnen Umbraco volgen de ontwikkelen elkaar met rap tempo op. Met dit partnerschap vraagt Umbraco van TRES als strategisch partner mee te denken bij nieuwe ontwikkelingen en deze te testen voordat deze uitgebracht worden op de markt. Harmen Visser, commercieel directeur: “Wij zitten dicht op de markt. Umbraco profiteert van onze expertise en ervaring, omdat wij strategische keuzes rondom ontwikkeling van nieuwe producten en functies van Umbraco direct kunnen toetsen in de business.”  

Robert Schuit, technisch manager, voegt hieraan toe dat het nieuwe partnerschap de toegang tot alle producten en kennis waarmee Umbraco TRES ondersteunt, nog eenvoudiger maakt. Schuit zegt: “Korte lijnen zorgen voor de juiste afstemming. Het volledige opleidingsprogramma is toegankelijk zodat we continu bijleren. Ook vanuit de techniek versterken we elkaar."

Nieuwe ontwikkelingen verbeteren constant het fundament waarop TRES haar oplossingen bouwt. Zo wordt het beter, sneller en veiliger!

Met de status van Umbraco Platinum Partner bieden wij onze opdrachtgevers de best mogelijke ondersteuning van een team van Umbraco-experts. 

Meer weten?

Harmen Visser

Harmen

Commercieel directeur
harmenvisser@tres.nl +31 (6) 54 24 19 90

Bekijk meer artikelen

Corporate website

Klantportaal op maat

Corporate website

Corporate website

Klantportaal & mobiele app op maat

NRG

Corporate website

Corporate website

Corporate website

Corporate website