Nyck de Vries gaat samenwerking aan met TRES

Lucaskemper Tres Nyckdevries LR 44

Formule 1-coureur Nyck de Vries en TRES zijn een nieuwe samenwerking aangegaan. Als onderdeel van deze samenwerking heeft TRES de nieuwe webshop van Nyck de Vries ontwikkeld, waar fans van over de hele wereld merchandise van de coureur kunnen aanschaffen.

Lucaskemper Tres Nyckdevries LR 40
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken.

Gedeelde ambities

De samenwerking tussen Nyck de Vries en TRES is gebaseerd op gedeelde ambities en een sterke verbinding tussen teamwork in de F1-wereld en bij het ontwikkelen van digitale oplossingen. Harmen Visser, commercieel directeur bij TRES, legt uit: "Nyck de Vries is een Friese coureur die strijdt voor het hoogst haalbare. Net als wij; Fries, nuchter en altijd strevend naar het beste."

Lucaskemper Tres Nyckdevries LR 15

Teamwork

We zien veel overeenkomsten tussen het teamwork in de Formule 1 en het teamwork dat nodig is om digitale oplossingen te ontwikkelen. Zowel in de Formule 1 als bij de ontwikkeling van digitale oplossingen werken multidisciplinaire teams samen om tot het beste resultaat te komen. Beide vereisen snelheid, precisie, teamwork en een passie voor innovatie en prestaties.

Passie voor innovatie

Seychelle de Vries, zus van en teamlid bij Team Nyck de Vries, is enthousiast over de nieuwe samenwerking: "Het is geweldig om een ​​partner als TRES te hebben, die onze passie voor innovatie deelt. Samen hebben we een mooie webshop ontwikkeld, waar fans merchandise kunnen kopen en nog dichter bij ons team kunnen komen." TRES heeft ervoor gezorgd dat automatisch de juiste verzendpartner wordt gekozen op basis van land van herkomst. Ook pakbonnen en currency worden automatisch aangepast. "Hierdoor is de afhandeling van de bestelling een fluitje van een cent. Ideaal voor de hoeveelheid bestellingen die wereldwijd verscheept worden vanuit Friesland."

Visser vult aan: "We zijn trots dat we deze samenwerking zijn aangegaan en we kijken uit naar de toekomst. Samen met Team Nyck de Vries willen we zijn fans wereldwijd de beste online shopping ervaring bieden."

Lucaskemper Tres Nyckdevries LR 13

Het is geweldig om een ​​partner als TRES te hebben, die onze passie voor innovatie deelt.

Focus

Team Nyck de Vries staat bekend om de ambities en vastberadenheid om topprestaties te leveren in de Formule 1. Deze mentaliteit sluit naadloos aan bij de ambitie van TRES om de beste digitale oplossingen te bieden aan hun klanten. Beide partijen delen een sterke focus op teamwork, innovatie en het streven naar perfectie.

Meer weten?

Harmen Visser

Harmen

Commercieel directeur
harmenvisser@tres.nl +31 (6) 54 24 19 90

Bekijk ook onze cases

Corporate website

Digitalisering STAP-traject voor Civas

Klantportaal op maat

Digital marketing

Corporate website

Corporate website

Klantportaal & mobiele app op maat

Klantportaal op maat

NRG

Corporate website

Corporate website

Corporate website

Klantportaal op maat

KPN

Klantportaal op maat

Corporate website