Online succes = traffic x conversie

Sebastiaan En Arsen

Digital marketing

Een digitale strategie en inzicht in data liggen aan de basis van online succes. Hoe meer inzicht we hebben, hoe relevanter en beter we digital marketing kunnen inzetten. We zijn in staat je doelgroep te vinden, traffic te genereren en conversies te verhogen. 

  • Digital strategy is key

  • Inzicht in data

  • Vindbaar zijn voor jouw doelgroep

  • Traffic genereren

  • Conversies verhogen

Wat komt er nog meer bij kijken?

Dit kunnen we voor je betekenen op het gebied van digital marketing

Digital marketing strategie

Met een goed doordachte digital marketing strategie heb je een stevig houvast in je totale digitale marketingcommunicatie aanpak.

Zoekmachine adverteren

Met zoekmachine adverteren genereren we meer traffic, zichtbaarheid en/of conversies voor je website. Dit doen we via het kanaal wat het beste aansluit bij jouw doel en doelgroep.

Zoekmachine optimalisatie

De algoritmes van zoekmachines, zoals Google, worden steeds slimmer en kritischer. Zoekmachine optimalisatie is dan ook een continu proces waar een gedegen aanpak aan ten grondslag ligt.

Marketing automation

Met de juiste marketing automation tools en systemen bouw je een website waarmee je op een slimme manier kwalitatieve leads genereert.

Conversie optimalisatie

Niet meer verkeer binnenhalen, maar het verkeer op zo’n manier door je website leiden dat het eerder geneigd is te converteren. Dat regelen we met conversie optimalisatie.

E-mailmarketing

Door e-mailmarketing strategisch in te zetten en te blijven meten en optimaliseren, kan het een enorme meerwaarde bieden voor jouw organisatie.

Digital branding

Door je doelgroep langdurig te voeden met de juiste emotionele associaties, ontstaat er uiteindelijk een voorkeur voor jouw merk, dienst of product.

Ook zij schakelen TRES in voor digital marketing

Allerspanninga
Koopman
NRG
ROC

Meer weten?

Goed om te weten