Vijfenhalve ster voor TRES in Emerce100

Emerce100 Header (2)

De zeventiende editie van Emerce100 is uit. Met vijfenhalve ster staat TRES op de (gedeelde) derde plek in de categorie digital agency fullservice middelgroot. Daarmee hebben we niet alleen een extra ster bemachtigd ten opzichte van vorig jaar, ook zijn we met twee plekken gestegen.

We zijn trots op het team en onze opdrachtgevers. Dankzij hen hebben we deze prachtige notering bemachtigd! 

56353Ccf5b494cea8eb197d15b1e1bb8

We zijn supertrots op de Emerce notering. Elke dag willen we organisaties helpen om hun klanten 24/7 optimaal te bedienen. Mooi om te zien dat deze missie door onze opdrachtgevers gewaardeerd wordt! Dik compliment ook aan ons team van bevlogen vakmensen die dit mogelijk maken.

Over Emerce100

De Emerce100 is een speciale uitgave van Emerce waarin ieder jaar de resultaten worden gedeeld van het onafhankelijke imago-onderzoek naar de beste Nederlandse bedrijven in de e-business. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Emerce met ondersteunding van het onderzoeksbureau Motivication. De doelgroep van het onderzoek bestaat uit lezers van Emerce die gebruikmaken van e-business bedrijven. De respondenten beoordelen bureaus op onder andere kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De e-business bedrijven hebben zelf geen invloed op de Emerce100 lijst. 

Meer weten?

Harmen Visser

Harmen

Commercieel directeur
harmenvisser@tres.nl +31 (6) 54 24 19 90

Bekijk ook onze cases

Corporate website

Digitalisering STAP-traject voor Civas

Klantportaal op maat

Digital marketing

Corporate website

Corporate website

Klantportaal & mobiele app op maat

Klantportaal op maat

NRG

Corporate website

Corporate website

Corporate website

Klantportaal op maat

KPN

Klantportaal op maat

Corporate website