Zo maak je het verschil met je website

Sfeer11

Maatwerk functionaliteiten

Om klanten online voor je te winnen, moet je website meer zijn dan een digitale visitekaart. Je wilt je klanten laten ervaren wat bij jou mogelijk is. Dit gaat vaak verder dan tekst, foto's of video's. Met een online calculator, rechtstreeks inzage in de planning of direct reserveren zorg je voor een hoge conversie. Ons team van back-enders maken functionaliteiten die aansluiten bij jouw organisatie.

  • Meer waarde voor je website
  • Vergroot klantwaardering
  • Leidt tot meer conversie
  • Eindeloos veel mogelijkheden
  • Sluiten aan op je doelstellingen
Maatwerk Planner (3)

Maak het verschil

Aan de hand van je persona's bepalen we samen welke specifieke functionaliteiten je website nodig heeft om klanten te behouden en conversie te vergroten. Van een mijn-omgeving tot track & trace-module: je kunt het zo gek niet verzinnen of we bouwen het voor je. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voorbeelden

Een koppeling met je backoffice, een calculator, een offertegenerator, een leaseautoconfigurator. Het zijn maar een paar voorbeelden van maatwerkfunctionaliteiten die we voor klanten hebben gerealiseerd. Benieuwd wat je nodig hebt voor jouw website? Neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

  • Koppeling met je backoffice
  • Vacaturekoppeling
  • Track & trace
  • Offertegenerator
  • Veel meer
AS

Wat komt er nog meer bij kijken?

Dit heb je nodig voor een aantrekkelijke website

Digital marketing

Een digitale strategie en inzicht in data liggen aan de basis van online succes. Hoe meer inzicht we hebben, hoe relevanter en beter we digital marketing kunnen inzetten.

Strategisch concept

Eerst denken, dan doen, dan verbeteren. Op basis van persona’s en user stories maken we wireframes en gaan we vervolgens ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren.

CMS implementatie

Een website die door TRES is ontwikkeld, heeft een open-source Umbraco CMS. Dat betekent dat je zelf eenvoudig je content kunt aanpassen. No strings attached.

Beheer & security

Techniek en privacy: we’ve got this covered. Voor al onze klanten samen hebben we miljoenen records in beheer. Niet voor niets zijn we ISO27001-gecertificeerd.

Level up

Als je site staat, dan begint het pas. Met level-up krijg je een traject naar klantsucces dat gericht is op groei. Het is een doorontwikkeltraject waarbij we veel gebruikmaken van externe data.

Service

Je website bij TRES ondergebracht? Onze servicedesk staat voor je klaar om bugs en storingen snel op te lossen. We onderhouden je website, doen updates en draaien back-ups.

Zo ontwikkelen we succesvolle websites

Als er één partij is die van jouw nieuwe website een succes kan maken, dan is het TRES. Klinkt misschien wat arrogant, maar zo bedoelen we het niet. We zetten onze ervaring en enthousiasme graag in om een topsite voor jou te maken. Bekijk onze cases en krijg een goede indruk van onze werkwijze.

Cases

Voor deze organisaties hebben we maatwerk functionaliteiten geïmplementeerd

Logo Wagenborg Nedlift
Agrico 1
Logo Walrus
Ab Carrental

Goed om te weten