Donderdag 22 april 2021 | Kennissessie #17: Umbraco, dé basis voor je website

Een goede basis waarop je kunt bouwen bepaalt het succes van je website. Dat begint met kennis van de mogelijkheden binnen jouw CMS. Er zijn vele platformen met ieder zijn voor- en nadelen. Het kan daardoor knap lastig zijn om de juiste oplossing te kiezen die aansluit bij jouw wensen, terwijl een CMS toch een van de meest belangrijke bouwstenen van jouw website is.

Wat is voor jou de beste oplossing? Haal jij al het uiterste uit jouw CMS? Welke aandachtspunten bepalen het succes van je basis? Deze vragen beantwoorden onze tafelgasten tijdens deze Q&A kennissessie. We leggen uit waarom een CMS zo belangrijk is en laten zien welke mogelijkheden Umbraco biedt vanuit vier verschillende perspectieven. 

Tafelgasten Q&A

Menno Hoek

Marketing en Communicatie Specialist @ Buckaroo
Menno heeft een aantal jaar gebruikservaring met Umbraco 7. Met Buckaroo is hij op dit moment bezig met de migratie naar Umbraco 8. Hij deelt graag zijn eerlijke mening en favoriete functionaliteiten met je. Ook voor een demo draait hij zijn hand niet om.

Arnold Visser

Dutch Partner Manager / Umbraco Advocate @ Umbraco HQ
Arnold weet alle ins en outs van de mogelijkheden van het gebruiksvriendelijkste CMS. Voor hem is het niet de vraag of, maar wanneer je met Umbraco 8 gaat starten. Benieuwd welke functionaliteiten en updates er aankomen? Na zijn roadmap ben je helemaal bij.

Uko van der Meulen

Consultant @ TRES
Uko bepaalt samen met onze opdrachtgevers wat voor hen de sterkste basis is. Van CMS tot strategie en van concept tot optimalisatie. Altijd geredeneerd vanuit de klantbehoefte en met focus op groei. Want na oplevering start het pas écht. Hij legt uit waarom TRES voor Umbraco kiest en of het ook jouw beste keus kan zijn.

Sebastiaan Hulshof

Digital marketeer @ TRES
Sebastiaan weet alles van online succes. Op basis van data, ervaring en inzicht bepaalt hij welke acties nodig zijn voor een optimale website. Sluit je CMS aan bij jouw online doelstellingen? Denk aan personalisatie (uPersonal), integraties (Sharpspring of uCommerce) , SEO of multi-taal functionaliteiten.

Annemarie van Campen

Host / Digital Projectmanager
Annemarie heeft de mooie rol om onze gasten te bevragen. Als projectmanager digitale communicatie heeft zij uitgebreide ervaring opgedaan met allerlei online trajecten en als presentator en dagvoorzitter houdt zij tijdens events en uitzendingen de inhoud sterk en de energie hoog.

Datum, tijden en locatie

Thema: Umbraco, dé basis voor je corporate website
Datum:
donderdag 22 april 2021
Tijd: 14.00 - 15.15 uur

Programma Q&A 
Tijdens deze kennissessie beantwoorden vier tafelgasten al je vragen rondom Umbraco en het neerzetten van een goede basis voor een succesvolle website met groeipotentie. Geef je vragen vooraf door aan Welmoed via welmoed@tres.nl of stel ze tijdens het live webinar in de chat. 

  • 14.00 uur - Opening: belang van CMS keuze
  • 14.05 uur - Wat zijn de aandachtspunten voor een goede basis?
  • 14.40 uur - Verdieping: doorontwikkeling, optimalisatie en SEO
  • 15:05 uur - Wat verder ter tafel komt & afsluiting

Live webinar
Dit gratis webinar is live vanuit TRES HQ te zien vanaf je eigen stoel. Van te voren ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot de webinar.

Wat kun je verwachten?

Bij TRES zijn wij fan van Umbraco. Wij zijn ervan overtuigd dat open source de toekomst is. Dat betekent niet dat het ook direct de juiste optie voor jouw organisatie is. Dit hangt volledig af van jouw voorkeuren en doelen. Als Marketing- of IT-manager wil je geen overhaaste keuzes maken voor jouw ‘nieuwbouwproject’. Een CMS is een langetermijninvestering die mee moet kunnen groeien met jouw digitale ambities. In deze kennissessie hoor je waar je rekening mee moeten houden bij het neerzetten van een sterke basis.

Na deze webinar weet je:

  • De aandachtspunten voor een succesvolle website
  • Waarom de keuze voor een CMS zo belangrijk is
  • Waarom Umbraco jouw beste keuze kan zijn
  • Welke ontwikkelingen je kunt verwachten van Umbraco

Waardevol maar kosteloos

Wat deze waardevolle sessie jou kost? Helemaal niets. We hebben je er namelijk graag bij! Mogen we jou 22 april digitaal verwelkomen?

Ja, ik ben erbij!

Share knowledge, grow together.

Bij TRES organiseren we een aantal keer per jaar inhoudelijke kennissessies. We vinden het belangrijk om kennis te delen en te inspireren. Zo blijven we samen groeien. Tijdens deze sessies stippen we thema’s aan die actueel zijn en geven we tips die vaak direct toepasbaar zijn. De afgelopen jaren hebben we al 16 sessies gehost. Deze 17e editie is nét iets anders dan anders; in deze Q&A editie beantwoorden we alle vragen rondom het thema Umbraco. 

Wie is TRES

Wij geloven dat digitale organisaties succesvoller zijn. Samen met jouw kennis van de markt en onze kennis van internet creëren we digitale oplossingen die je vooruit helpen. 

Vragen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie over de kennissessie?

Welmoed

Welmoed Hartzema

Digital marketeer
welmoed@tres.nl 0513 - 64 14 50

Bekijk onze vorige edities