Kennissessie #23

Detail LR

Bij TRES organiseren we regelmatig inhoudelijke kennissessies. We vinden het belangrijk om kennis te delen en te inspireren. Zo blijven we samen groeien. Tijdens deze sessies stippen we thema’s aan die actueel zijn en geven we tips die vaak direct toepasbaar zijn. De 23e sessie op dinsdag 4 juni 2024 staat in het teken van generatieve AI en laat zien hoe dit kan bijdragen aan efficiëntere bedrijfsprocessen. 

Praktische tips om AI direct toe te passen in je bedrijfsprocessen

Stel je eens voor: een wereld waarin je bedrijfsprocessen efficiënter, persoonlijker en klantgerichter verlopen. Een wereld waarin jouw organisatie voorop loopt in de nieuwste technologische ontwikkelingen en daardoor een voorsprong heeft op de concurrentie. Wie generatieve AI slim inzet kan bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen. 

Tijdens de kennissessie laten we je zien hoe je AI kunt gebruiken om je bedrijfsprocessen efficiënter te maken. We inspireren je met praktijkvoorbeelden en geven je concrete handvatten om direct aan de slag te gaan. Of je nu voor een klein bedrijf werkt of een multinational runt, generatieve AI is voor iedere organisatie een gamechanger.

Meld je aan

Over Bas Prins

Maak kennis met Bas Prins. Bas is een ware pionier als het gaat om AI. Hij gelooft heilig in de kracht van AI-tools en ziet ze als een onuitputtelijke bron van creativiteit en vernieuwing. Hij begrijpt als geen ander dat AI de sleutel is tot het creëren van een concurrentievoordeel in de moderne zakelijke wereld. Hij is ervan overtuigd dat AI niet alleen kan helpen om efficiëntie te verbeteren, kosten te besparen en processen te automatiseren, maar ook om nieuwe kansen te ontdekken.

Bas Prins
Jeroen Smink

Over Jeroen Smink

Jeroen Smink is DevOps engineer. Met zijn expertise in tools en procedures, zorgt hij ervoor dat onze teams in staat zijn om oplossingen van de hoogste kwaliteit te realiseren. Met zijn diepgaande kennis van AI kan Jeroen een wereld van mogelijkheden creëren. Hij begrijpt de kracht van AI en hoe het bedrijfsprocessen kan optimaliseren en resultaten kan verbeteren. Tijdens de kennissessie zal Jeroen zijn kennis en ervaring met jou delen. 

Datum en locatie

Datum: dinsdag 4 juni
Locatie: TRES, De Opslach 59 in Heerenveen

 

Programma

14:00 | Ontvangst
14.30 | Aanvang kennissessie

16:00 | Napraten in TRES-pub

Jobpijlman TRES Kennissessie27102022 HR 47

Waardevol en kosteloos

Bij deze waardevolle kennissessie aanwezig zijn kost je niks. We hebben je er namelijk graag bij. Er is slechts plek voor 50 deelnemers. Wacht dus niet te lang met aanmelden, want vol=vol! 

Aanmelden

Bekijk onze vorige edities