Hoe beter je je klanten kent, hoe persoonlijker je ze kunt benaderen

Sfeer15

CDP

Hoe goed ken je je klanten en prospects? Je klantdata is vaak verspreid over verschillende bronnen: CRM-systemen, e-mailmarketingsystemen, kassa-informatie, aankoopinformatie, social media, je website en meer. Heb je een organisatie met duizenden klanten en prospects, dan kun je het beste werken met een customer data platform (CDP). Hierin worden je waardevolle klantdata opgeslagen en verrijkt op één plek. Zo maak je heel eenvoudig klantprofielen aan en ben je in staat om persoonlijk en relevant te communiceren. 

  • Al je klantdata op één plek
  • Informatie maken van data
  • Klantprofielen aanmaken
  • Persoonlijke benadering
  • Relevante communicatie

DMP

Zet je je website en social media kanalen in als lead generator, dan verwerk je waardevolle prospect-data in een Data Management Platform (DMP). Online marketeers werken met een DMP om campagnes te managen en meer te weten te komen over de anonieme profielen. Als een anoniem profiel overgaat tot aankoop, dan kun je een 360-graden klantprofiel maken in het CDP. Voor CDP's en DMP's werken we graag met partners zoals BlueConic of Datatrics.

  • Leads scoren met website en social media
  • Waardevolle prospect-data verwerken
  • Anonieme profielen verwerken
  • Van anoniem profiel naar 360-graden klantprofiel
  • BlueConic of Datatrics voor CDP en DMP
Blueconic

Welke technologie gebruiken we nog meer?

Tools en technologie die ons leven en dat van jou overzichtelijker maken

Marketing automation

We richten je sales en marketing zo in, dat je elke lead op een keurige manier naar de conversie begeleidt. Dat doen we met SharpSpring, het ultieme marketing automation platform.

Umbraco CMS

Umbraco is het bewezen slimme CMS, gebouwd op basis van Microsoft .NET-technologie. Daarmee ben je zeker van een veilig, schaalbaar en zeer gebruiksvriendelijk systeem.

ERP-integraties

Elk ERP-systeem kunnen we integreren met je website of klantportaal. We bouwen modulair en API-driven. Dat geeft alle ruimte voor naadloze integraties.

Microsoft .NET

Je website of klantportaal draait op een solide technische motor doordat het gebouwd is op basis van Microsoft .NET-technologie. Robuust en betrouwbaar.

Vue.js

Met het lean & mean front-end framework Vue.js bouwen we heel eenvoudig dynamische front-end applicaties. Fijn om mee te werken, makkelijk om te integreren met andere technologie.

Dit zit er onder onze motorkap

We werken met de best-in-class, state-of-the-art technologie om er maar even een IT-cliché in te gooien. Maar het klopt echt. We hebben ervoor gekozen om te werken met bewezen technologische oplossingen. En daar zijn we trouw aan. Omdat we vertrouwd zijn met deze software, tools en platforms en meegroeien met updates en andere innovaties.

Integraties & Techniek

Meer weten over CDP en DMP?

Harmen Visser

Harmen Visser

Commercieel directeur
harmen@tres.nl +31 (6) 54 24 19 90 Neem contact op

Goed om te weten