Hoe beter we je klanten leren kennen, hoe aantrekkelijker je website wordt.

Websites

Met wie communiceer je eigenlijk op je website? En wat wil je met je site bereiken? Als we precies weten hoe je doelgroep in elkaar zit en wat je zakelijke doelstellingen zijn, gaan we een aantrekkelijke, succesvolle website voor je ontwerpen en bouwen. We leren van je bezoekers en verbeteren de site op basis van inzichten.

  • Klantinzichten op basis van design
  • Marketing & data driven
  • Content eenvoudig zelf aanpassen
  • Privacy by default
  • Geschikt voor elk apparaat

Wat komt er nog meer bij kijken?

Dit heb je nodig voor een aantrekkelijke website

Strategisch concept

Eerst denken, dan doen, dan verbeteren. Op basis van persona’s en user stories maken we wireframes en gaan we vervolgens ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren.

Marketing & Data

Digitale marketingdata zijn essentieel voor betere traffic en conversie. Door inzicht in je klantbehoeften kunnen we je content personaliseren en zo je online succes vergroten.

CMS implementatie

Een website die door TRES is ontwikkeld, heeft een open-source Umbraco CMS. Dat betekent dat je volledig eigenaar wordt van de oplossing. No strings attached.

Beheer & security

Techniek en privacy: we’ve got this covered. Voor al onze klanten samen hebben we miljoenen records in beheer. Niet voor niets zijn we ISO27001-gecertificeerd.

Maatwerk functionaliteiten

We kunnen je website met handige features verrijken: van een track & trace-functionaliteit tot een offertegenerator. Alles is mogelijk, als het maar relevant is voor je klanten.

Level up

Als je site staat, dan begint het pas. Met level-up krijg je een traject naar klantsucces dat gericht is op groei. Het is een doorontwikkeltraject waarbij we veel gebruikmaken van externe data.

Het begint met meedenken en bouwen. Dan begint het echte werk: optimaliseren tot een succesvolle website.

First, we think

Om te beginnen vragen we wat je zakelijk wilt bereiken. Meer leads, betere service, digitale transformatie: je doelstellingen moeten kristalhelder zijn. Dan gaan we de diepte in met je doelgroep.

Next, we build

We bouwen je site modulair met digitale bouwstenen: van Microsoft.NET tot Vue.js. Welke dat zijn, hangt af van je digitale doelstellingen.

Ongoing, we level-up

De derde fase staat volledig in het teken van online succes. Op basis van data, ervaring en inzichten bepalen we welke acties we moeten ondernemen om de site te optimaliseren.

Ook zij laten een website bouwen door TRES

Wagenborg
Sva
Fritom
BGDD

Meer weten?

Uko

Uko van der Meulen

Consultant
uko@tres.nl +31 (6) 55 22 22 29 Neem contact op

Bekijk ook onze cases

Stokvis Card

Klantportaal op maat

Card

NRG

Corporate website

Card

Klantportaal op maat

Fritom website card

Corporate website

Windesheim website card

Corporate website

BFNL klantportaal card

Klantportaal op maat

Card

KPN

Klantportaal op maat

SUSA klantportaal card

Klantportaal op maat

CJIB website card

Corporate website