Werken Bij Website 2 LR

Jouw werken-bij-website op maat

Wil jij nieuw talent aantrekken voor je organisatie? Dan is een werken-bij-website onmisbaar. Het is de manier om je organisatie te presenteren als een aantrekkelijke werkgever. Met een goede werken-bij-website informeer je potentiële kandidaten over vacatures en werkcultuur en versterk je de employer branding van jouw organisatie. 

  • Versterk je employer branding

  • Verbeter de candidate journey

  • Krijg nauwkeurige statistieken over je doelgroep

  • Trek meer relevante kandidaten aan

  • Krijg meer sollicitaties

  • Koppeling met je ATS

Waarom een werken-bij-website?

Klanten en kandidaten hebben verschillende behoeften. Klanten zijn niet geïnteresseerd in informatie over collega's en arbeidsvoorwaarden, terwijl kandidaten hier juist naar op zoek zijn. Een vacaturepagina is te beperkt om hier uitgebreid over te informeren. Daarom is een werken-bij-website een goede oplossing. Hiermee kun je jouw content scheiden en volledig focussen op vacatures, werkcultuur en verhalen van medewerkers. Dit zorgt voor een betere ervaring voor beide doelgroepen, omdat ze de informatie die ze zoeken makkelijker kunnen vinden.

Bijan VRF Website Square LR

Wij maken jouw werken-bij-website op maat en koppelen deze aan je ATS.

Altijd een koppeling met jouw ATS

Met een koppeling van je ATS worden vacatures automatisch op je werken-bij-website geplaatst. Dit zorgt voor een efficiënter recruitmentproces. Heb je al een ATS? Dan koppelen wij deze voor je aan je werken-bij-website. Heb je geen ATS, dan bieden wij binnen Umbraco een simpele variant aan waarin we de kandidaten opvangen, bevestigingen mailen en collega’s de mogelijkheid geven om de kandidaten te beoordelen. Wil je een uitgebreidere ATS? Wij helpen en adviseren je graag bij het vinden van een ATS dat bij jouw organisatie past. We hebben onder andere ervaring met My solution, Carerix en Otys en kunnen iedere ATS voor je koppelen.

Mysolution
Carerix
Logo Yellow

Klaar voor een sterke werken-bij-website?

Wij bouwen jouw werken-bij-website in het gebruiksvriendelijke en veilige Umbraco CMS. Met bouwblokken maken wij jouw website volledig op maat zodat deze voldoet aan alle wensen en eisen. Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een demo aan. 

Ook zij laten een werken-bij-website bouwen door TRES

SUSA 280x150
Abvakwerk
Koopman
CJIB
VNN Logo
Ggdfryslan

Neem contact op

Bouke Weening

Bouke

Commercieel manager
boukeweening@tres.nl +31 (6) 55 22 33 53

Bekijk onze artikelen