Zo krijgen we werkend Nederland fitter en gezonder

Header

Kenmerken voor de case

Samenwerking sinds

2008

Team

Groen

Services

Strategisch concept Website Portalen Maatwerk functionaliteiten API-koppelingen Level up

Fit door klantportaal

Bedrijfsfitness Nederland legt de lat hoog en heeft de missie om heel werkend Nederland aan het sporten te krijgen. Alles voor een gezonde zaak noemen ze dat. Om deze ambitie waar te maken, is een digitale omgeving nodig waar werkgevers, werknemers en sportscholen zoveel mogelijk zelf kunnen regelen. Zonder dat ze daarvoor de klantenservice hoeven in te schakelen.

Korte lijnen, hoge betrokkenheid. Daarom werken we zo graag met het team van TRES.

De uitdaging

Werknemers, werkgevers en sportscholen moeten gemakkelijk informatie kunnen krijgen en vinden. Daarnaast moeten ze zelf zaken kunnen regelen via een digitale interface. Denk aan het afsluiten van een sportabonnement door werknemers, het goedkeuren hiervan door werkgevers en het managen van abonnementen door sportscholen. Maar daar houdt het niet op. Ook nog niet aangesloten werknemers, werkgevers en sportscholen moeten hun weg zien te vinden. Een mooie uitdaging om aan te werken dus!

Waarom TRES

We weten wat we aan elkaar hebben. BFNL zoekt continu een gezonde balans tussen behoeften van doelgroepen en de business. We denken daarin kritisch mee en dagen Bedrijfsfitness Nederland uit waar nodig. Zo komen we samen tot oplossingen waar zowel de eindgebruiker en de organisatie behoefte aan heeft.

Sfeer

De oplossing

24/7 zelf dingen kunnen regelen, dat is overkoepelend waar de oplossing voor Bedrijfsfitness Nederland voor staat. Vanuit de specifieke vraag van Bedrijfsfitness Nederland hebben we een overzichtelijke website neergezet en vernieuwd in het Umbraco CMS. De websites en portalen blijven we continue verbeteren op basis van gebruikerservaringen. De verschillende doelgroepen worden organisch begeleid naar hetgeen waar zij naar op zoek zijn. Bovendien hebben we vier omgevingen gemaakt, waarin deze doelgroepen dag en nacht hun ding kunnen doen. Bestaande uit:

  • Inschrijfportaal

  • Werkgever portaal

  • Sportlocatie portaal

  • Backoffice

Verzameling (1)
Laptop (1)

Meer weten over deze case en oplossingen?

Bekijk ook de andere cases

Corporate website

Digitalisering STAP-traject voor Civas

Klantportaal op maat

Digital marketing

Corporate website

Corporate website

Klantportaal & mobiele app op maat

Klantportaal op maat

NRG

Corporate website

Corporate website

Corporate website

KPN

Klantportaal op maat

Corporate website