Over ons

 

Wij zijn TRES.

Wij geloven dat digitale organisaties succesvoller zijn. We combineren jouw kennis van de markt met onze kennis van marketing en technologie. Zo creëren we digitale oplossingen en helpen we je verder vooruit.

Wij zijn TRES. Digitaal bureau voor strategie, marketing en technologie.

Believes.

How we roll.

Bij TRES werken we niet naar een ‘eindresultaat’. We kennen geen finishlijn. In plaats hiervan werken we in vaste, kleine teams aan doorontwikkeling en groei. In ‘sprints’ van twee weken perfectioneren we jouw digitale oplossing voortdurend. We leren van de gegevens van gebruikers. Zo krijg jij iedere twee weken een betere versie en speel je direct in op de actuele behoeften van je klanten.

Alle disciplines komen samen in onze teams: creativiteit, ontwikkeling en marketing. Alle kennis zit dus letterlijk aan één grote tafel. Onderling werkt dat handig, maar ook voor jou als opdrachtgever. Je hebt altijd direct contact met de specialisten. Zo communiceren we efficiënter en leveren we beter werk.

Be smart.

Doe het met data

Een whitepaper over data-driven marketing: het vergroten van marktkansen, omzet en klanttevredenheid door het analyseren en gebruiken van data.

Het Data Driven Marketing Onderzoek van de DDMA (de brancheorganisatie voor marketing en data) toont aan dat beslissingen in de helft van de ondervraagde organisaties worden genomen op basis van onderbuikgevoel, dus zonder enig analytische onderbouwing. Slechts 21% van de marketeers voorspelt klantgedrag op basis van data. 69% procent denkt dat marketeers zonder data-affiniteit buiten boord zullen vallen. Dus: Tijd voor actie!

Welkom in de wereld van data.

Download whitepaper

De wereld is digitaal

Al minstens tien jaar lang is vrijwel alles on demand beschikbaar. Op elk moment en via elk device. Als organisatie kun je er niet meer omheen in die digitale wereld mee te gaan. Maar hoe doe je dit? Hoe verander je dienstverlening van aanbod gedreven naar vraag gestuurd?

In deze whitepaper hebben we het over de ware betekenis van digitalisering en hoe je zaken kunt doen in een wereld die continu verbonden is.

Download whitepaper

Agile does it

Organisaties vechten hun weg naar de toekomst in de battle of talents en de survival of the fittest. Wil je top of mind en van betekenis blijven in je vakgebied? Dan kun je niet om agile werken heen. Maar wat is dat nu precies en hoe voeg je in op deze nieuwe weg naar de toekomst?

Download whitepaper

Ontmoet ons team.

Karin
Consultant
Folkert
Consultant
Uko
Consultant
Arsen
Project manager
Harmen
Commercieel directeur
Marco
Algemeen directeur
Chris
Directeur
Robert
Operations manager
Rienk
Digital marketeer
Welmoed
Digital marketeer
Peter
Digital marketeer
Tjanh Bong
Digital marketeer
Willem
Designer
Annebeth
Human capital manager
Dirk
Developer
Matthijs
Developer
Jeldert
Developer
Timo
Developer
Leks
Developer
Jan
Developer
Pieter
Developer
Diederik
Developer
Richard
Developer
Johan
Developer
Jeroen
Developer
Klaas
Developer
Marije
Office manager
Jenny
Office manager
Dirk Jan
IT manager
Anne
Service
Robin
Service
Marjan
Financieel administrateur

Discover our world in 60 seconds

  • Heerenveen
  • Amsterdam
Heerenveen

De Opslach 59
8448 GV Heerenveen
Postbus 214
8440 AE Heerenveen

Amsterdam

Science Park 402
1098 XH Amsterdam

of neem contact met ons op via het contactformulier.