Over ons

Wij zijn TRES.

Wij geloven dat digitale organisaties succesvoller zijn. We combineren jouw kennis van de markt met onze kennis van marketing en technologie. Zo creëren we digitale oplossingen en helpen we je verder vooruit.

Wij zijn TRES. Digitaal bureau voor strategie, marketing en technologie.

Believes.

How we roll.

Bij TRES werken we niet naar een ‘eindresultaat’. We kennen geen finishlijn. In plaats hiervan werken we in vaste, kleine teams aan doorontwikkeling en groei. In ‘sprints’ van twee weken perfectioneren we jouw digitale oplossing voortdurend. We leren van de gegevens van gebruikers. Zo krijg jij iedere twee weken een betere versie en speel je direct in op de actuele behoeften van je klanten.

Alle disciplines komen samen in onze teams: creativiteit, ontwikkeling en marketing. Alle kennis zit dus letterlijk aan één grote tafel. Onderling werkt dat handig, maar ook voor jou als opdrachtgever. Je hebt altijd direct contact met de specialisten. Zo communiceren we efficiënter en leveren we beter werk.

Be smart.

De wereld is digitaal

Al minstens tien jaar lang is vrijwel alles on demand beschikbaar. Op elk moment en via elk device. Als organisatie kun je er niet meer omheen in die digitale wereld mee te gaan. Maar hoe doe je dit? Hoe verander je dienstverlening van aanbod gedreven naar vraag gestuurd?

In deze whitepaper hebben we het over de ware betekenis van digitalisering en hoe je zaken kunt doen in een wereld die continu verbonden is.

Download whitepaper

Agile does it

Organisaties vechten hun weg naar de toekomst in de battle of talents en de survival of the fittest. Wil je top of mind en van betekenis blijven in je vakgebied? Dan kun je niet om agile werken heen. Maar wat is dat nu precies en hoe voeg je in op deze nieuwe weg naar de toekomst?

Download whitepaper

Vindbaar zijn in een digitale wereld

Er gebeurt van alles in zoekmachineland. In deze whitepaper lees je de belangrijkste ontwikkelingen die je op dit vlak kan meenemen in jouw organisatie.

Download whitepaper

Ontmoet ons team.

Folkert
Consultant
Harmen
Directeur
Marco
Directeur
Chris
Directeur
Laura
Digital marketeer
Marijn
Digital marketeer
Marije
Digital marketeer
Willem
Lead designer
Robert
Operations manager
Jeroen
Projectcoördinator
René
Projectcoördinator
Joanne
Marketing coördinator
Marije
Office manager
Dirk Jan
Support
Anne
Support
Pieter
Support
Dirk
Developer
Matthijs
Developer
Jeldert
Developer
Diederik
Developer
Richard
Developer
Pieter
Developer
Timo
Developer
Marty
Developer
Jan
Developer
Marjan
Financieel administrateur
Marten
Controller

Discover our world in 60 seconds

Find us

  • Heerenveen
  • Amsterdam
Heerenveen

De Opslach 59
8448 GV Heerenveen
Postbus 214
8440 AE Heerenveen

Amsterdam

Science Park 402
1098 XH Amsterdam

of neem contact met ons op via het contactformulier.