Gas geven, leren, bijsturen, optimaliseren. Zo werken we.

Sfeer2

Onze werkwijze

Of we nou een klantportaal of website voor je bouwen, we gaan vrijwel meteen aan de slag. Niet te lang nadenken over hoe we het gaan doen, maar in de praktijk brengen en leren van klanten en prospects. Het is een traject waarbij we continu bijsturen om er een kick-ass, dynamische, lead-scorende, servicegerichte oplossing van te maken. Onze digital marketeers helpen je bij het behalen van je doelstellingen. 

We do it agile

Bij TRES werken we niet naar een ‘eindresultaat’. We kennen geen finishlijn. In plaats hiervan werken we in vaste, kleine teams aan doorontwikkeling en groei. In ‘sprints’ van twee weken perfectioneren we jouw digitale oplossing voortdurend. We leren van de gegevens van gebruikers. Zo krijg jij iedere twee weken een betere versie en speel je direct in op de actuele behoeften van je klanten. Je hebt altijd direct contact met de specialisten. Zo communiceren we efficiënter en leveren we beter werk. Download ons whitepaper voor meer informatie over de agile werkwijze.

Download whitepaper

How we roll

Klantportalen

Wanneer we een portaal maken, gaan we al op korte termijn live met een minimum viable product. Dan begint het pas echt. We leren van je klanten aan de hand van gebruikersdata en feedback. De bevindingen die we hieruit halen gebruiken we om verbeteringen aan te brengen. Net zo lang tot het portaal helemaal aansluit bij de wensen van jou en die van je klanten.

Portalen

Websites

Voordat we je website ontwikkelen, willen we je doelstellingen weten. Dan duiken we de diepte in door je doelgroep te leren kennen. Vervolgens gaan we ontwerpen, bouwen, meten, leren en continu optimaliseren.

Websites

Digital marketing

We duiken in de bestaande data of zorgen ervoor dat je data gaat verzamelen. Het liefst werken we met een digital marketing strategie, zodat je doel en doelgroep helder zijn en we de juiste kanalen kunnen bepalen. Hierna zetten we snel stappen naar meer traffic en conversie. Maandelijks analyseren en rapporteren we de resultaten, zodat we snel kunnen inspelen op trends en veranderingen.

Digital marketing

Deze organisaties kiezen voor TRES

Abvakwerk
Sva
Bedrijfsfitnessnederland
Wagenborg

Meer weten?