Gas geven, leren, bijsturen, optimaliseren. Zo werken we.

Werkwijze TRES

Of we nou een website of klantportaal voor je bouwen, we gaan vrijwel meteen aan de slag. Niet te lang nadenken over hoe we het gaan doen, maar gewoon doen. Belangrijker vinden we het om gas te geven en veel te leren van klanten en prospects. Het is een traject waarbij we continu bijsturen om er een kick-ass, dynamische, lead-scorende, servicegerichte oplossing van te maken.

We do it Agile

Bij TRES werken we niet naar een ‘eindresultaat’. We kennen geen finishlijn. In plaats hiervan werken we in vaste, kleine teams aan doorontwikkeling en groei. In ‘sprints’ van twee weken perfectioneren we jouw digitale oplossing voortdurend. We leren van de gegevens van gebruikers. Zo krijg jij iedere twee weken een betere versie en speel je direct in op de actuele behoeften van je klanten. Je hebt altijd direct contact met de specialisten. Zo communiceren we efficiënter en leveren we beter werk. Meer weten over onze Agile werkwijze?

Whitepaper

How we roll

Werkwijze websites

Voordat we je website ontwikkelen, willen we je doelstellingen weten. Dan duiken we de diepte in door je doelgroep te leren kennen. Vervolgens gaan we ontwerpen, bouwen, meten, leren en continu optimaliseren.

Websites

Werkwijze portalen

Wanneer we een portaal maken, gaan we al op korte termijn live met een minimum viable product. Dan begint het pas echt. We leren van je klanten aan de hand van gebruikersdata en feedback. De bevindingen die we hieruit halen gebruiken we om verbeteringen aan te brengen. Net zo lang tot het portaal helemaal aansluit bij de wensen van jou en die van je klanten.

Portalen

Deze klanten hebben voor TRES gekozen

Abvakwerk
Sva
Bedrijfsfitnessnederland
Wagenborg