Je ERP-systeem als bron voor je klantportaal

Sfeer17

ERP-integraties

Bedrijfsprocessen worden tegenwoordig niet meer door collega's opgestart, maar door klanten. Wanneer jij je klanten 24/7 toegang wilt bieden tot je dienstverlening, zijn zíj de initiators van je bedrijfsprocessen. Een integratie van je website of portaal met je interne systemen is dan essentieel. Gelukkig hebben we bij TRES veel ervaring hiermee.

  • Integratie met elk ERP-systeem
  • Losse modules slim combineren
  • Gebruiksvriendelijk voor klanten en collega's
  • Op basis van Microsoft-technologie
  • Informatie blijft in de bron waar het hoort

Eenvoud is key

We integreren je website of klantportaal moeiteloos met elk ERP-systeem. We zien het simpel gezegd als een soort Lego: losse modules die we slim combineren tot een omgeving die prettig werkt voor zowel je klanten als medewerkers. Hierbij staan gebruikersgemak, veiligheid en eenvoud voorop. Belangrijk hierbij is, dat de informatie zoveel mogelijk in de bronnen blijft waar ze horen.

Windows Dynamic NAV

Welke technologie gebruiken we nog meer?

Tools en technologie die ons leven en dat van jou overzichtelijker maken

Marketing automation

We richten je sales en marketing zo in, dat je elke lead op een keurige manier naar de conversie begeleidt. Dat doen we met SharpSpring, het ultieme marketing automation platform.

Umbraco CMS

Umbraco is het bewezen slimme CMS, gebouwd op basis van Microsoft .NET-technologie. Daarmee ben je zeker van een veilig, schaalbaar en zeer gebruiksvriendelijk systeem.

Microsoft .NET

Je website of klantportaal draait op een solide technische motor doordat het gebouwd is op basis van Microsoft .NET-technologie. Robuust en betrouwbaar.

Vue.js

Met het lean & mean front-end framework Vue.js bouwen we heel eenvoudig dynamische front-end applicaties. Fijn om mee te werken, makkelijk om te integreren met andere technologie.

Dit zit er onder onze motorkap

We werken met de best-in-class, state-of-the-art technologie om er maar even een IT-cliché in te gooien. Maar het klopt echt. We hebben ervoor gekozen om te werken met bewezen technologische oplossingen. En daar zijn we trouw aan. Omdat we vertrouwd zijn met deze software, tools en platforms en meegroeien met updates en andere innovaties.

Integraties & Techniek

Meer weten?

Robert Schuit

Robert Schuit

Technisch manager
robert@tres.nl 0513 - 64 14 50 Neem contact op

Goed om te weten