Content managen met Umbraco is een feest

Sfeer25

Umbraco CMS

Bij TRES werken we met het open source CMS Umbraco. Waarom? Omdat dit het ideale content management systeem is voor zowel IT’ers als marketeers. Content plaatsen en bewerken is echt een feestje, zelfs als je wat minder technisch begaafd bent. Umbraco is gebouwd op basis van Microsoft-technologie. Dat betekent dat je altijd met de nieuwste technologie werkt en je website qua veiligheid op het hoogste level zit. Vooral voor websites en applicaties waar veel traffic plaatsvindt is Umbraco een verademing. De 'Umbraco Platinum Partner' titel dragen we dan ook met trots.

 • Gebruiksvriendelijk CMS

 • Voor zowel IT'ers als marketeers

 • Op basis van Microsoft-technologie

 • Hoogste veiligheidsniveau

 • TRES is Umbraco Platinum Partner

Jouw Umbraco website veilig en up-to-date

Met Umbraco heb je geen externe plug-ins nodig, zo’n beetje alles zit in het systeem. Beveiligingsrisico’s zijn op die manier tot een minimum beperkt. Het Umbraco team in Denemarken werkt continu aan optimalisaties van het systeem. Jouw Umbraco website krijgt dus regelmatig updates en beschikt altijd over de nieuwste featuresMet enerzijds een open source implementatie en anderzijds onze developers én het Deense Umbraco team voor back-up en ondersteuning, heb je een unieke combinatie te pakken. Bovendien hosten wij jouw Umbraco website het liefst in onze eigen cluster, welke 24/7 bewaakt en gemonitord wordt. 

 • Geen externe plug-ins nodig

 • Laagste beveiligingsrisico's

 • Altijd de nieuwste features

 • Technische ondersteuning

 • Umbraco hosting bij TRES

Umbraco Platinum Partner
Umbraco

Applicaties en systemen koppelen

Met Umbraco kun je alle kanten op, ook als je een website hebt met veel traffic en transacties. Welke tool of applicatie je ook nodig hebt, in Umbraco zijn ze beschikbaar. En zijn ze dat niet? Dan zijn onze eigen Umbraco gecertificeerde developers niet vies van een stukje maatwerk. Doordat Umbraco werkt op basis van .NET-technologie, kun je heel eenvoudig meerdere applicaties en systemen aan elkaar koppelen.  

 • Geschikt voor high-traffic websites

 • Uitgebreid pakket aan tools en applicaties

 • Op basis van .NET-technologie

 • Applicaties en systemen koppelen

 • Mogelijkheid tot maatwerk

Welke technologie gebruiken we nog meer?

Tools en technologie die ons leven en dat van jou overzichtelijker maken

Marketing automation

We richten je sales en marketing zo in, dat je elke lead op een keurige manier naar de conversie begeleidt. Dat doen we met SharpSpring, het ultieme marketing automation platform.

ERP-integraties

Elk ERP-systeem kunnen we integreren met je website of klantportaal. We bouwen modulair en API-driven. Dat geeft alle ruimte voor naadloze integraties.

Microsoft .NET

Je website of klantportaal draait op een solide technische motor doordat het gebouwd is op basis van Microsoft .NET-technologie. Robuust en betrouwbaar.

Vue.js

Met het lean & mean front-end framework Vue.js bouwen we heel eenvoudig dynamische front-end applicaties. Fijn om mee te werken, makkelijk om te integreren met andere technologie.

Dit zit er onder onze motorkap

We werken met de best-in-class, state-of-the-art technologie om er maar even een IT-cliché in te gooien. Maar het klopt echt. We hebben ervoor gekozen om te werken met bewezen technologische oplossingen. En daar zijn we trouw aan. Omdat we vertrouwd zijn met deze software, tools en platforms en meegroeien met updates en andere innovaties.

Integraties & Techniek

Deze organisaties werken graag met Umbraco CMS

Nrg (1)
Agrico 1
Koopman
Buckaroo

Vraag een demo aan

Ben je benieuwd hoe de Umbraco omgeving werkt? We laten je het graag zien in een demo! Laat je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. 

Tres Reportage 10Web

Goed om te weten