De aanpak van TRES

Sebastiaan En Arsen

Nieuwe website met Umbraco CMS

Onze werkwijze bestaat uit drie fasen: think, build en level-up. Op basis van doelgroepanalyse gaan we ontwerpen en bouwen. Dan begint het echte werk: optimaliseren tot een succesvolle website. We gaan aan de slag met marketingdata en verbeteren we je website voor optimaal succes. 

Klaar voor de start?

Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een afspraak in.

Neem contact op

First, we think

Bij TRES ontwikkelen we websites op basis van Umbraco CMS. Iedere nieuwe website starten we  met een analyse van jullie organisatiedoelen en, belangrijker, de behoefte van jullie doelgroepen. Tijdens deze thinkfase werken we samen toe naar een strategisch ontwerp, die zowel aanspreekt voor de doelgroep als de doelen nastreeft van de organisatie.

Design system

We creëren een ontwerp dat we vervolgens opbouwen volgens het atomisch design principe. We beginnen met de kleinste onderdelen, zoals lettertypes en kleuren, en bouwen zo verder naar complete pagina’s. Dit zorgt voor bouwstenen die slechts één keer gedefinieerd hoeven te worden, wat de consistentie en conversie bevordert. Bovendien kunnen we je website hierdoor beter en blijvend laten voldoen aan de WCAG-normen.

Next, we build

Het ontwerp implementeren we vervolgens in Umbraco CMS. Om de ontwikkeling van jouw nieuwe website te versnellen, bieden we onze Umbraco Starterkit aan. Deze kit bevat alle basisfunctionaliteiten en best practices die nodig zijn voor een solide start. Hierdoor kunnen we snel een eerste versie van je website opleveren, die we vervolgens verder ontwikkelen op basis van de uitkomsten van de thinkfase.

Iteratief samen bouwen

Dankzij de hechte samenwerking met jouw team heb je regelmatig contact met de bouwers van je website. Op vaste momenten bespreek je wat er is gebouwd en wat in de volgende iteratie wordt aangepakt. Tussendoor geven de ontwikkelaars advies, met als doel iets te bouwen dat goed is voor jouw organisatie en doelgroep. Deze scrum-aanpak wordt zeer gewaardeerd door onze klanten, met een gemiddelde score van 9.2.

Koppelingen

Een moderne website moet naadloos integreren met andere systemen. Of het nu gaat om CRM, ERP, marketing automation of e-commerce platforms, wij zorgen ervoor dat jouw Umbraco website perfect aansluit op jouw bestaande systemen en infrastructuur. Dit zorgt voor efficiënte data-uitwisseling en een verbeterde gebruikerservaring.

ERP-integraties

Elk ERP-systeem kunnen we integreren met je Umbraco website. We bouwen modulair en API-driven. Dat geeft alle ruimte voor naadloze integraties.

Microsoft .NET

Je Umbraco website draait op een solide technische motor doordat het gebouwd is op basis van Microsoft .NET-technologie. Robuust en betrouwbaar.

Vue.js

Met het lean & mean front-end framework Vue.js bouwen we heel eenvoudig dynamische front-end applicaties. Fijn om mee te werken, makkelijk om te integreren met andere technologie.

Klaar voor een gebruiksvriendelijke Umbraco website?

Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een afspraak in.

DSC 2609 Tres LR

Vast aanspreekpunt

We willen je zo vroeg mogelijk in de bouwfase kennis laten maken met Umbraco CMS. We bieden verschillende trainingen aan om je wegwijs te maken in het CMS. Een vast onderdeel van onze aanpak is een training op maat, waarin we je leren hoe je jouw eigen website beheert. Door deze training vroeg in het bouwproces te plannen, kun je snel zien hoe teksten eruitzien in het ontwerp dat we samen hebben gecreëerd. Zo kunnen we nog aanpassingen doen als je het net even anders wilt.

Ongoing, we level-up

Een website is nooit helemaal klaar. Vooral niet als er concrete doelen zijn. Continu verbeteren en aanpassen is essentieel om de website aantrekkelijker te maken voor bezoekers en je conversie te verhogen. Dit proces noemen wij ons Level up traject. Een onderdeel van onze dienstverlening waarbij we regelmatig met je overleggen en analyseren op basis van data hoe de website beter kan presteren.

Met ons overzichtelijke dashboard zie je snel hoe je website presteert ten opzichte van je doelstellingen. We kijken samen naar die prestaties en bespreken de mogelijkheden die je traffic en conversie vergroten. Bijvoorbeeld met een SEO-traject of een optimalisatie in de user experience.

Level Up Stappen

Beheer en doorontwikkeling

Na de lancering van jouw website stopt onze dienstverlening niet. We bieden uitgebreide beheer- en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat je website altijd up-to-date en veilig is. Daarnaast helpen we je bij de doorontwikkeling van je website om in te spelen op nieuwe kansen en veranderende bedrijfsbehoeften. Dit kan gaan over verbeterde vindbaarheid, analyseren van gebruikersdata of het bouwen van uitbreidingen.

Ook zij laten een Umbraco-website bouwen door TRES

Als er één partij is die van jouw nieuwe website een succes kan maken, dan is het TRES. Klinkt misschien wat arrogant, maar zo bedoelen we het niet. We zetten onze ervaring en enthousiasme graag in om een topsite voor jou te maken. Bekijk onze cases en krijg een goede indruk van onze werkwijze.

Corporate website

Klantportaal op maat

Corporate website

Corporate website

Klantportaal & mobiele app op maat

NRG

Corporate website

Corporate website

Corporate website

Corporate website

Wat is de doorlooptijd?

De doorlooptijd voor het ontwikkelen van een nieuwe Umbraco website varieert afhankelijk van de complexiteit en specifieke eisen van het project. Een eenvoudige website kan vaak binnen enkele weken online staan, terwijl een uitgebreid project met veel maatwerk al snel enkele maanden in beslag neemt. Vooraf geven we altijd een duidelijk tijdschema, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en wanneer.

Plan een vrijblijvend gesprek in

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met een van onze experts.