De TRES Quickscan voor Umbraco 13 migratie

TRES Developers

Migreren naar Umbraco 13 complex?

Wij maken het eenvoudig en inzichtelijk met de gratis TRES quickscan! Met de TRES quickscan ontvang je essentiële inzichten die nodig zijn voor een geslaagd migratietraject. We ontdekken vroegtijdig mogelijke knelpunten en zorgen voor een soepele overgang naar Umbraco 13. Zo profiteert jouw organisatie snel van verbeterde prestaties, betere beveiliging en nieuwe functies. 

  • Gratis en vrijblijvend

  • Inzicht in mogelijke knelpunten

  • Gedetailleerd kostenoverzicht  

  • Persoonlijk advies op maat

     

Vraag gratis Quickscan aan

De quickscan in vier stappen:

1. Website check-up

We duiken in de techniek van je huidige website en brengen alle functionaliteiten in kaart, van content en templates tot documenttypes en workflows.

2. Risicoanalyse

Om een soepele overstap te garanderen sporen we mogelijke risico’s op. We kijken naar de compatibiliteit van huidige extensies en plug-ins en evalueren de complexiteit van de migratie van data, zodat media, documenten en andere inhoud straks soepel overgezet kunnen worden. Ook zorgen we ervoor dat SEO-inspanningen en URL-structuur behouden blijven.  

3. Kostenoverzicht

Als het om kosten gaat, houdt niemand van onaangename verrassingen. Daarom brengen we alle verwachte kosten vooraf in kaart zoals licenties, hosting en nieuwe extensies die mogelijk nodig zijn. Ook kijken we naar indirecte kosten zoals het trainen van personeel, eventuele downtime en aanpassingen aan de infrastructuur. Voor een basiswebsite bedragen de kosten van een migratie ongeveer €5.000,-.

4. Persoonlijk advies in een overzichtelijk rapport

Je ontvangt een gedetailleerd rapport met alle bevindingen, inclusief actieplan met prioriteiten en planning. Ook geven we specifieke aanbevelingen, zoals tips voor optimalisaties en verbeteringen.

De scan is kosteloos en geheel vrijblijvend. Binnen enkele dagen weet je precies wat je kunt verwachten.

Klaar voor een gebruiksvriendelijke Umbraco website?

Kies je voor TRES, dan kies je voor een veilige omgeving om de migratie uitgebreid te testen. Natuurlijk zorgen we ook voor solide back-ups om gegevensverlies te voorkomen.  Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen? 

Plan vrijblijvend een afspraak in met

Bouke Weening

Bouke

Commercieel manager
boukeweening@tres.nl +31 (6) 55 22 33 53

Ook zij laten een Umbraco-website bouwen door TRES

Bekijk onze cases en krijg een goede indruk van onze werkwijze.

Corporate website

Klantportaal op maat

Corporate website

Corporate website

Klantportaal & mobiele app op maat

NRG

Corporate website

Corporate website

Corporate website

Corporate website