Microsoft .NET is de motor van alles wat we voor onze klanten maken

Sfeer25

Microsoft .NET

De motor waarop al onze oplossingen voor klanten draaien, is Microsoft .NET. We werken graag met de modulaire .NET-technologie omdat het betrouwbaar en veilig is, en je er alle kanten mee uit kunt. Microsoft .NET geeft je website of klantportaal een solide technische basis die je in alle richtingen kunt opschalen.

  • Solide technische basis
  • Modulair
  • Schaalbaar
  • Betrouwbaar
  • Veilig

Free, cross-platform, open source developer platform

Het voordeel van Microsoft .NET technologie is dat het een vrij te gebruiken, open source developer platform is. Hierdoor zijn geen extra licenties nodig. Uniek is dat het platform enerzijds open source is en anderzijds veel ondersteuning krijgt vanuit Microsoft. De continuïteit en doorontwikkeling is hierdoor gewaarborgd. Sinds de komst van .NET Core zijn implementaties cross-platform te gebruiken voor websites, servers en console apps op Windows, Linux, and macOS.


Microsoft Dot Net Logo
Azure

Azure Cloud

Sommige websites en webapplicaties kennen periodieke piekbelasting. Zoals kaartverkoopomgevingen en hightraffic sites. Hiervoor maken we gebruik van het Microsoft Azure Cloud platform. Het Azure Cloud platform is een wereldwijd netwerk van datacenters. Hierdoor kan relatief eenvoudig opgeschaald worden met webservers zonder investeringen vooraf. 

Welke technologie gebruiken we nog meer?

Tools en technologie die ons leven en dat van jou overzichtelijker maken

Marketing automation

We richten je sales en marketing zo in, dat je elke lead op een keurige manier naar de conversie begeleidt. Dat doen we met SharpSpring, het ultieme marketing automation platform.

Umbraco CMS

Umbraco is het bewezen slimme CMS, gebouwd op basis van Microsoft .NET-technologie. Daarmee ben je zeker van een veilig, schaalbaar en zeer gebruiksvriendelijk systeem.

ERP-integraties

Elk ERP-systeem kunnen we integreren met je website of klantportaal. We bouwen modulair en API-driven. Dat geeft alle ruimte voor naadloze integraties.

Vue.js

Met het lean & mean front-end framework Vue.js bouwen we heel eenvoudig dynamische front-end applicaties. Fijn om mee te werken, makkelijk om te integreren met andere technologie.

Dit zit er onder onze motorkap

We werken met de best-in-class, state-of-the-art technologie om er maar even een IT-cliché in te gooien. Maar het klopt echt. We hebben ervoor gekozen om te werken met bewezen technologische oplossingen. En daar zijn we trouw aan. Omdat we vertrouwd zijn met deze software, tools en platforms en meegroeien met updates en andere innovaties.

Integraties & Techniek

Meer weten?

Robert Schuit

Robert Schuit

Technisch manager
robert@tres.nl 0513 - 64 14 50 Neem contact op

Goed om te weten