Sebastiaan En Arsen

Overname beheer Umbraco website

Heb je een bestaande Umbraco-site en wil je deze laten beheren en eventueel  doorontwikkelen door TRES? Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd up-to-date, veilig en optimaal presterend is. Of je huidige partij nu stopt met Umbraco, niet meer voldoet aan jouw groeiende behoeften of niet meer kundig genoeg is, wij staan met meer dan 40 gecertificeerde Umbraco experts klaar om je te helpen.

Klaar voor de overstap?

Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een afspraak in.

Neem contact op

Naadloze overname

Bij TRES nemen we het volledige beheer van jouw Umbraco-site over zonder onderbrekingen. Met een uitgebreide audit van je huidige site identificeren we  verbeterpunten en optimalisaties. Ons doel is een soepele overgang te garanderen, zodat je website altijd blijft functioneren zoals je gewend bent.

Onze aanpak

Bij TRES nemen we jouw Umbraco-site over in drie fasen: kennismaking, in beheer name en hosting. We starten met een kick-offsessie, dragen de broncode over naar ons versiebeheersysteem en testen de huidige omgeving op onze OTAP-omgeving. Na succesvolle tests koppelen we de omgeving aan onze TRES Azure AD-omgeving. Vervolgens upgraden we de site naar de laatste Umbraco LTS-versie, moderniseren de code en verhuizen de hosting naar onze eigen omgeving voor veilig beheer. Op deze wijze garanderen we een soepele overgang zonder noemenswaardige onderbrekingen.

Ben jij klaar voor een soepele overstap?

Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een afspraak in.

Tres Reportage 14Web

Langdurige ondersteuning

Bij TRES geloven we in voortdurende ondersteuning. We staan altijd klaar je te helpen met technische vragen, strategisch advies en het oplossen van problemen. Ons doel is om een langdurige samenwerking op te bouwen waarin je altijd kunt rekenen op onze expertise en ondersteuning. We bieden dan ook een compleet servicepakket aan, inclusief updates van Umbraco CMS, een deskundige helpdesk (desgewenst 24/7) en een SLA.

Wat is de doorlooptijd?

De doorlooptijd voor de overname en initiële optimalisatie van je website hangt af van de complexiteit en de huidige staat van je site. Meestal kunnen we de overname en eerste verbeteringen binnen een paar weken afronden. Daarna werken we volgens een afgesproken planning om doorlopende verbeteringen en updates door te voeren.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het beheer van je Umbraco-site zijn afhankelijk van de omvang en complexiteit van je website en jouw specifieke behoeften. Onze prijsmodellen voor de SLA zijn duidelijk, transparant en bestaan uit drie componenten: beheer & onderhoud, updates en hosting. Elk component is beschikbaar in drie varianten met vaste prijzen, zodat we altijd een oplossing bieden die aansluit op jouw wensen.

Plan een vrijblijvend gesprek in

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met een van onze experts.