Werken bij TRES

Bijna iedereen kan werken bij TRES. We stellen geen gekke eisen. Je moet een supertalent zijn met een aangeboren afwijking voor alles wat digitaal en online is. Zulke mensen mogen altijd solliciteren. Soms zijn we ook actief op zoek. Die vacatures staan hieronder:

.NET developer

.NET developer

Als .NET developer zorg je er voor dat de websites, webshops en online portalen van onze opdrachtgevers snel Ún slim werken.

TRES groeit hard. Zo hard dat we nieuwe collega’s nodig hebben waaronder een aantal ervaren .NET developers. Wil jij werken aan uitdagende maatwerkoplossingen voor opdrachtgevers zoals het CJIB, AB Vakwerk en KPN in een organisatie waar alles tot in de puntjes is geregeld? Lees dan vooral verder. 

lees verder

Stagiair back-end developer

Stagiair back-end developer

Voor ons team zoeken wij een (HBO/WO) stagiair back-end developer. Je maakt deel uit van een ambitieus team met passie voor online technologie. Tussen ervaren experts leer jij de fijne kneepjes van het vak. Je stageplek is onderdeel van het team waarin je samenwerkt met senior back-end developers, interaction designers, front-end developers en digital marketeers die je graag bijstaan om hun ervaring met je te delen.

lees verder

Stagiair online marketeer

Stagiair online marketeer

Bij TRES is er ruimte voor een (HBO/WO) stagiair online marketeer. Je maakt bij TRES deel uit van een ambitieus team met passie voor online marketing. Tussen ervaren experts leer jij de fijne kneepjes van het vak. Je stageplek is onderdeel van het team waarin je samenwerkt met ervaren concepters, designers, developers en andere online marketeers die je graag bijstaan om hun ervaring en passie voor online met je te delen.

lees verder

Stagiair front-end developer

Stagiair front-end developer

Voor ons team zoeken wij een (HBO/WO) stagiair front-end developer Je maakt bij TRES deel uit van een ambitieus team met passie voor online technologie. Tussen ervaren experts leer jij de fijne kneepjes van het vak. Je stageplek is onderdeel van het team waarin je samenwerkt met senior front-end developers, interaction designers, back-end developers en digital marketeers die je graag bijstaan om hun ervaring met je te delen.

lees verder

Ontdek wat TRES jou kan bieden