Lead the way.

  • Concept
  • Development
  • Koppelingen

Hitachi Capital Mobility is een top 10 speler in de Nederlandse autoleasewereld en richt zich zowel op zakelijke als particuliere lease. Ook heeft Hitachi Capital Mobility een eigen showroom voor de verkoop van ex-leaseauto's. TRES heeft voor alle drie de labels websites ontwikkeld en is verantwoordelijk voor zowel de organische en betaalde vindbaarheid van deze sites als de conversies op de platformen.

Uitdaging

Ontwikkel drie websites voor Hitachi Capital Mobility  en haar labels Privelease en Autoborg. Zorg ervoor dat bezoekers via digitale marketing naar de websites worden getrokken en converteer deze bezoeken naar kwalitatieve leads.

Oplossing

TRES heeft een platform neer gezet waarmee alle drie de websites centraal worden beheerd. Voor hitachicapitalmobility.nl , de site voor de zakelijke markt, is een informatieve website neergezet. Doel van de website: kennis maken met het bedrijf en de diensten en offerte aanvragen stimuleren.

Privélease
Met Privélease gaat de Groningse lease-organisatie online nog een stap verder: via de site kan direct de gewenste auto worden besteld. TRES realiseerde hiervoor de complete website, inclusief bestelfunctionaliteit. De bestelmodule is gekoppeld aan de interne systemen zodat alle variabelen in het bestelproces centraal in de organisatie onderhouden worden, ongeacht het verkoopkanaal. Naast de realisatie verzorgt TRES voor Privélease ook de online marketing.

Autoborg
Voor Autoborg, het derde label van de Groningse leasegigant, realiseerde TRES de website. Rechtstreeks vanuit de interne systemen publiceert TRES de voorraad ex-lease auto’s op de site. Via een vernuftige filterstructuur kunnen bezoekers snel door het aanbod zoeken naar een vers gebruikte auto. Mocht het aanbod als resultaat van een specifiek zoekcriterium gering zijn, dan worden automatisch relevante andere auto’s getoond, op basis van kilometerstand en/of merkvoorkeur. Uniek is de combinatie met Privelease. Ter vergelijk worden nieuwe auto’s uit het Privélease-aanbod bij de resultaten getoond.

Resultaat

Toen Hitachi Capital Mobility (destijds nog Noordlease) en TRES gingen samenwerken, ontving Hitachi Capital Mobility weinig leads via het digitale kanaal. Dat veranderde snel. Van vijf per week naar driehonderd per maand. Een nieuwe website en een uitgekiende promotiecampagne lagen hieraan ten grondslag. Hitachi Capital Mobility paste haar werkwijze aan; leads werden voortaan binnen dertien minuten opgevolgd met veel nieuwe klanten als resultaat.

Feiten & cijfers

  • 300% toename organisch bezoek (Hitachi Capital Mobility)
  • 350% toename organisch bezoek (Privélease)

“Met TRES werken we gestructureerd naar onze stip op de horizon. In de digitale wereld zijn de mogelijkheden eindeloos. Maar je budget kun je maar één keer uitgeven. TRES helpt ons om zo slim mogelijk te investeren.”

René van der Laan

Manager New Business, Productontwikkeling & Innovatie Hitachi Capital Mobility

Discover our world in 60 seconds

  • Heerenveen
  • Amsterdam
Heerenveen

De Opslach 59
8448 GV Heerenveen
Postbus 214
8440 AE Heerenveen

Amsterdam

Science Park 402
1098 XH Amsterdam

of neem contact met ons op via het contactformulier.