Online succes = traffic x conversie

Marketing & data

Een digitale strategie en inzicht in data liggen aan de basis van online succes. Hoe meer inzicht we hebben, hoe relevanter en beter we digital marketing kunnen inzetten. We zijn in staat je doelgroep te vinden, traffic te genereren en conversies te verhogen. Het optimaliseren van je website voor zoekmachines, SEO, is hierbij erg belangrijk. Hiermee verhogen we je organische posities waardoor je website beter vindbaar is. Middels CRO, ofwel conversie optimalisatie, optimaliseren we je website op zo’n manier dat je met hetzelfde aantal websitebezoekers meer conversies behaalt.

 • Digital strategy is key
 • Inzicht in data
 • Zoekmachineoptimalisatie
 • Vindbaar zijn voor jouw doelgroep
 • Conversie optimalisatie

Online campagnes

Met online campagnes brengen we je jouw merk, dienst of product onder de aandacht bij jouw doelgroep. Dit kan bijvoorbeeld met Search Engine Advertising of social media advertising. Ook voor online branding is dit super interessant, waarbij we je merk, dienst of product met de juiste beleving onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep. Bestaande contacten op de hoogte houden, inspireren of activeren? Grote kans dat dit gaat lukken met e-mailmarketing. Op basis van jouw doel en doelgroep bepalen we welke kanalen interessant zijn voor jou.

 • Bereik jouw doelgroep
 • Google Ads en Microsoft Ads
 • Social media advertising
 • Branding
 • E-mailmarketing
Online Marketing Campagnes
SharpSpring workflow

Marketingprocessen automatiseren

Het automatiseren van marketingprocessen zorgt ervoor dat je jouw doelgroep beter en persoonlijker kunt bedienen. Met marketing automation richten we workflows in, waarmee we aangeven welke actie moet volgen op een bepaalde trigger. Bijvoorbeeld het versturen van een gepersonaliseerde e-mail wanneer een bezoeker iets downloadt. Het uiteindelijke doel? Leadgeneratie. Zodat het salesteam het over kan nemen. Middels personalisatie zorgen we ervoor dat jouw websitebezoekers relevante content te zien krijgen, waardoor ze je meer gaan waarderen en de kans op conversie groter is.

 • Automatiseren van marketingprocessen
 • Leadgeneratie
 • Samenspel tussen marketing en sales
 • Relevante content op je website
 • Personalisatie

Wat komt er nog meer bij kijken?

Dit heb je nodig voor een aantrekkelijke website

Strategisch concept

Eerst denken, dan doen, dan verbeteren. Op basis van persona’s en user stories maken we wireframes en gaan we vervolgens ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren.

CMS implementatie

Een website die door TRES is ontwikkeld, heeft een open-source Umbraco CMS. Dat betekent dat je zelf eenvoudig je content kunt aanpassen. No strings attached.

Beheer & security

Techniek en privacy: we’ve got this covered. Voor al onze klanten samen hebben we miljoenen records in beheer. Niet voor niets zijn we ISO27001-gecertificeerd.

Maatwerk functionaliteiten

We kunnen je website met handige features verrijken: van een track & trace-functionaliteit tot een offertegenerator. Alles is mogelijk, als het maar relevant is voor je klanten.

Level up

Als je site staat, dan begint het pas. Met level-up krijg je een traject naar klantsucces dat gericht is op groei. Het is een doorontwikkeltraject waarbij we veel gebruikmaken van externe data.

Service

Je website bij TRES ondergebracht? Onze servicedesk staat voor je klaar om bugs en storingen snel op te lossen. We onderhouden je website, doen updates en draaien back-ups.

Zo ontwikkelen we succesvolle websites

Als er één partij is die van jouw nieuwe website een succes kan maken, dan is het TRES. Klinkt misschien wat arrogant, maar zo bedoelen we het niet. We zetten onze ervaring en enthousiasme graag in om een topsite voor jou te maken. Ontdek onze werkwijze en bekijk de cases.

Websites

Voor deze klanten hebben we marketing & data georganiseerd

ROC
Hitachi
Buckaroo
Wierda Vermogensbeheer

Meer weten over marketing & data?

Goed om te weten