Mobile en Apps

We besteden meer tijd op smartphones en tablets dan op desk- of laptops. Logisch dus dat steeds meer online informatie en functionaliteit wordt geoptimaliseerd voor mobile. Organisaties die van mobile een prioriteit maken, merken dat onmiddellijk.

apps

"Mobile is een onmisbaar touch point."

Mobiele apparaten zullen de computer voorlopig niet overbodig maken. Apps en responsive websites vervullen inmiddels wel een onmisbare schakel in het orientatieproces van de consument. Organisaties die mobile niet voor elkaar hebben, lopen het risico om hun klanten in de orientatiefase te verliezen.

Mobile bepaalt hoe het internet eruit ziet

De populariteit van mobile verandert ook de manier waarop we met onze doelgroepen communiceren: efficiënter. De mobiele gebruiker heeft immers meer te doen en iedere vierkante centimeter van zijn kleine scherm kan maar 1x worden gebruikt. De oplossing; beginnen met de clou, daaronder enkele hoofdzaken en de rest van de informatie skippen of verstoppen achter een ‘lees meer'. Dat is het nieuwe communiceren. Mobile als visie in plaats van een verzamelnaam voor draadloze apparaten. Een visie die dus ook steeds belangrijker wordt. Ook op grote schermen.

TRES loves web apps

TRES gelooft in web apps voor een optimale mobile beleving. Ondanks dat wij meerdere native apps hebben ontwikkeld, zijn er steeds minder redenen om voor zo’n kostbare native app te kiezen. Een kwestie van techniek.