Beachlife

Praat je over trendy badmode dan praat je over het merk Beachlife. Hippe bikini's, broekjes, pareo's en jurkjes van Nederlandse bodem voor de vlotte vrouw - èn zwemshorts voor de man.
 
Het assortiment van Beachlife ligt bij 497 retailers - verspreid over de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Scandinavie en Curaçao - in de winkels. Een serieuze partij dus op het vlak van beachwear. Mogen we als Nederlanders best trots op zijn. Wij als TRES zijn het in ieder geval. Love the beachlife!
 

Je bent dus een hip beachwearmerk, maar online heb je niet de uitstraling die past bij je merk. Hoogtijd voor verandering!

TRES kreeg eind december groen licht. Of de site wel begin februari klaar kan zijn want dan begint de uitrol naar alle retailers. Uh.... natuurlijk geen probleem! Pizza jongens?

Gelukkig zijn het snelle belissers bij Beachlife en sloten onze ideen perfect aan bij de ideen van Beachlife. Zo werden we het snel eens over het wireframe en de look and feel. De site past precies in de gewenste uitstraling en ziet er gewoon vet gaaf uit. De gehele collectie staat erop, net als een storefinder voor de juiste retailer en een calculator om je bikinimaten te berekenen. Niet verkeerd. De site is gerealiseerd in WordPress, met WooCommerce als catalogus. Next step: een complete webshop; fase 2. 

Bekijk de website van Beachlife.