PyraSied

Praat je over PyraSied dan praat je over kunststof. Ze weten er alles van daar in Leeuwarden op de Hemrik. Of je nu een standaard of op maat gemaakte kunststof plaat, buis of staaf wilt hebben of een speciaal object. Als het kunststof betreft kunnen zij je er mee helpen.

Door de gigantische vooraad acrylaat, polycarbonaat en Pet-G platen, buizen en staven die ze hebben, kunnen ze ook nog eens supersnel leveren. Of je nu professional of particulier bent. 

Bovendien hebben ze hele handige innoverende mensen in huis die constant bezig zijn met nieuwe toepassingen te bedenken. Kent u The Voice of Holland? Die award is van kunststof. 3x raden waar die vandaan komt.  

Stel... je bent een groothandel en je verkoopt platen, buizen en staven per stuk, mix-pallet of volle pallet. Daarnaast bewerk je op maat diezelfde producten tot half- of eindfabricaten. Tot slot maak je ook nog eens eindproducten voor consumenten. En dat allemaal onder 1 noemer. Hoe zet je dat online neer? Hoe bedien je al die doelgroepen zonder afbreuk te doen aan de ander? De vorige site slaagde hier namelijk niet in en voldeed dus niet meer. 

De vraag aan TRES was of wij wilden helpen met deze uitdaging en een nieuw online concept wilden bedenken en realiseren. Met als technische wens dat het wel open source moest zijn. Uiteraard wilden we dat! 

Van dergelijke uitdagingen houden we juist. Het eindresultaat is dan ook iets om trots op te zijn. Voor elke doelgroep geschikt en het ziet er ook nog eens gaaf uit. Gerealiseerd in WordPress, met WooCommerce. Automatisch worden de kosten gcalculeerd voor aanschaf en verzending van een op maat gefabriceerde plaat, buis of staaf. Nu nog de orders in het ERP schieten en het circeltje is rond. Fase 2.

Bekijk de website van PyraSied