ROC Friese Poort

ROC Friese Poort verzorgt voor circa 13.500 studenten beroepsonderwijs voor jongeren en volwassenen. Ook voor bedrijven en instellingen verzorgt ROC Friese Poort een breed scala aan opleidingen en trainingen. Variërend van korte, intensieve trainingen op maat tot meerjarige opleidingen, individueel of groepsgewijs. Alle activiteiten worden verzorgd vanuit vestigingen in Dokkum, Drachten, Emmeloord, Leeuwarden, Sneek en Urk.

Op basis van een aangeleverd grafisch ontwerp, heeft TRES internet een corporate website ontwikkeld in het Drupal CMS. Deze website is gekoppeld aan diverse administratieve systemen waarmee ROC Friese Poort werkt. De doelgroep bestaat voornamelijk uit jongeren dus de nieuwste technologieën spelen een belangrijke rol bij het werven en verleiden van de doelgroep. Naast de website is er inmiddels in Drupal een vrij uitgebreide database ontstaan van (potentiële) studenten vanaf het moment dat zij zich oriënteren op een Open dag of zogeheten Beleefdag. 
Op basis van feedback en website-analyses is het oorspronkelijke grafische ontwerp aangepast en afgestemd op het gedrag van de gebruikers. 

Bekijk de website van ROC Friese Poort