Rinsma Fashion

Rinsma Fashion, onbekend bij veel mannen, een begrip voor veel vrouwen. De exclusieve modezaak uit het Friese Gorredijk bepaalt al vier generaties de kledingstijl van vele vrouwen in heel Nederland. TRES is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Rinsma's webshop en zorgt ook voor haar online vindbaarheid.

Hetzelfde succesvolle concept als die van de vrouwen, maar dan een compleet andere belevingswereld

Dat was de wens van eigenaar Gerk-Jan en zijn zoon Sake Rinsma. Zowel voor online als offline. TRES mocht het online deel doen en kwam met een fraai en goeddoordacht concept. Pastte precies in de filosofie van de Rinsma famlie en was nog functioneel ook.

Het concept was zo goed dat de dames natuurlijk niet konden achterblijven. En dus kwam het verzoek of we de damesmode webshop ook een restyle konden geven. Doe maar op basis van hetzelfde template, maar dan in de belevingswereld van de dames. Of we de content van de huidige shop wel even konden overnemen, want in de tussentijd moest de goedrenderende dameswebshop door blijven draaien. Natuurlijk! Anders nog iets? 

20 augustus 2015 om 5:14:32 werd de schakelaar van de oude naar nieuwe omgeving omgezet. Compleet met een andere URL structuur en redirects - de heren webshop draait op hetzelfde domein als de dames. Bottomline: geen centje pijn. Overgang verliep als een zonnetje. Hadden we achteraf dus wat langer kunnen blijven liggen. Maar goed... better safe than sorry. 

Bekijk de webshop van "de Heeren van Rinsma