RINSMA MODEPLEIN

RINSMA MODEPLEIN - de exclusieve modezaak uit het Friese Gorredijk - bepaalt al vier generaties de kledingstijl van vele vrouwen in heel Nederland en sinds 2016 is er tevens een nieuwe winkel bijgekomen voor de heren. TRES is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van zowel de webshop van ZIJ VAN RINSMA als de webshop van DE HEEREN VAN RINSMA. Daarnaast geeft TRES strategisch advies voor het gehele concept RINSMA MODEPLEIN. 

Hetzelfde succesvolle concept als die van de vrouwen maar dan een compleet andere belevingswereld gericht op hedendaagse man, dat was de wens van eigenaar Gerk-Jan en zijn zoon Sake Rinsma. Zowel voor online als offline. TRES mocht het online deel doen en kwam met een fraai en goeddoordacht concept. Pastte precies in de filosofie van de Rinsma famlie en was nog functioneel ook.

20 augustus 2015 om 5:14:32 werd de schakelaar van de oude naar nieuwe omgeving omgezet. Compleet met een andere URL structuur en redirects - de heren webshop draait op hetzelfde domein als de dames. Bottomline: geen centje pijn. Overgang verliep als een zonnetje. Hadden we achteraf dus wat langer kunnen blijven liggen. Maar goed... better safe than sorry. 

Bekijk de webshop van "DE HEEREN VAN RINSMA