RINSMA MODEPLEIN

RINSMA MODEPLEIN - de exclusieve modezaak uit het Friese Gorredijk - bepaalt al vier generaties de kledingstijl van vele vrouwen in heel Nederland en sinds 2016 is er tevens een nieuwe winkel bijgekomen voor de heren. TRES is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van zowel de webshop van ZIJ VAN RINSMA als de webshop van DE HEEREN VAN RINSMA. Daarnaast geeft TRES strategisch advies voor het gehele concept RINSMA MODEPLEIN. 

TRES ontwikkelde voor RINSMA MODEPLEIN een webshop waarbij organische vindbaarheid een belangrijke rol speelt. Door middel van het complete orderafhandelingssysteem wat TRES op maat heeft gemaakt, kan RINSMA MODEPLEIN vanuit de webshop facturen, bonnen en overzichten eenvoudig uitdraaien. 

Tot dusver realiseert de nieuwe shop 75% meer orders en een hogere orderwaarde dan de vorige. De nadruk op vindbaarheid heeft RINSMA MODEPLEIN op 150 termen in de top-10 van Google gebracht. Meestal zelfs boven Zalando. Dit levert RINSMA MODEPLEIN 181% meer organische (lees: gratis) bezoekers op.