Relatieplanet

Relatieplanet.nl is inmiddels uitgegroeid tot de meest populaire datingsite van Nederland en BelgiŰ. Sinds 2002 hebben meer dan 5.000.000 singles zich ingeschreven waarna velen een leuke relatie hebben gevonden. Het is niet voor niets dat inmiddels al zeven jaar op rij deze site tot de meeste populaire site is uitgeroepen in de categorie 'dating'. 

 

Voor zowel de nieuwe site als de backoffice heeft TRES het grafisch ontwerp en de front end uitgevoerd. De opdracht was dan ook tweeledig: zorg voor een optimale gebruikerservaring voor klanten van Relatieplanet.nl Ún de medewerkers van van Relatieplanet die continue in de backoffice werken. 

Al zeven jaar op rij weet deze populaire datingsite de titel "Website van het jaar" te veroveren. Toch waren er vanuit de organisatie tal van wensen om nog beter en slimmer in te spelen op de behoeften van singles in Nederland. Voor de medewerkers van Relatieplanet is een gebruiksvriendelijke backoffice essentieel om het werk zo efficient en prettig mogelijk te maken. Dit aspect is daarom direct meegenomen in de ontwikkeling en voorzien van een nieuwe interface.  

Bekijk de website van Relatieplanet.