TRES wint Dutch Interactive Award met CJIB.nl

Gepubliceerd op 2 juni 2017

Donderdag 1 juni viel TRES in de prijzen tijdens de uitreiking van de Dutch Interactive Awards, hét jaarlijks hoogtepunt van online Nederland. TRES mocht de award voor beste corporate site in ontvangst nemen voor de realisatie van de nieuwe site voor het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB). Een uitdagende klus waarbij de corporate site van het CJIB is gegroeid van een informatieve website naar het startpunt voor de online dienstverlening waar inmiddels ruim 2 miljoen bezoekers hun zaken online regelen.

Het compacte projectteam – samengesteld met expertise vanuit CJIB en TRES - organiseerde zich in doelgerichte deelteams rond bezoekersgedrag, interaction- en visual design en infrastructuur. Het resultaat is een moderne website waarop de vraag van bezoekers centraal staat. Aan de hand van dashboards houdt het webteam aansluiting met behoeften van de bezoekers.
 
De Dutch Interactive Awards worden jaarlijks uitgereikt in de Beurs van Berlage te Amsterdam en is dé bureauprijs voor digital agencies in Nederland. De jury heeft in de CJIB case onder andere de tot dusver al mooie resultaten van de nieuwe website zwaar laten meewegen. TRES is door de vakjury vooral gewaardeerd met een award voor de nieuwe site van het CJIB waarbij niet de dienst maar de bezoeker centraal staat.

diaBekijk ons nieuwsoverzicht