Nieuws

 • Trendship'16; adapt or die

  De vijfde editie van Trendship is weer een feit. Met een boeiende line-up, een bomvolle zaal met meer dan 1.500 gasten en een Playground die met 44 innovaties voller was dan ooit, kijken we terug op een zeer geslaagde editie.

  lees verder

 • Compleet nieuw fcgroningen.nl

  "Van massacommunicatie naar 1-op-1-relatie."

  FC Groningen lanceerde onlangs een volledig nieuwe website. Het digitale huis van de club heeft niet alleen een nieuw uiterlijk, maar is vooral een online platform waar de fan centraal staat. Een virtueel clubhuis waar alle zaken gemakkelijk kunnen worden gere...

  lees verder

 • TRES deelt kennis

  In ons vakgebied veranderen dingen zo snel. We willen organisaties, niet alleen opdrachtgevers, informeren over kansen en bedreigingen die het internet ons dagelijks biedt. Dit doen we dan ook geregeld. Meerdere malen per jaar in verschillende vormen.

  lees verder

 • Opnieuw "Website van het Jaar" award voor TRES

  Voor het tweede achtereenvolgende jaar is een website van TRES in de prijzen gevallen bij de "Website van het Jaar" verkiezing in Amsterdam. Ditmaal was het relatieplanet.nl dat de prijs won voor populairste datingsite van het jaar 2015.

  lees verder

 • Relatieplanet.nl geheel vernieuwd

  Een van Nederlands bekendste datingsites is geheel vernieuwd. TRES tekende voor het responsive en fluid design van de vernieuwde Relatieplanet.nl.

  lees verder

 • Dit was Trendship!

  ​Het zit er weer op, de vierde editie van Trendship. Wat in 2012 als relatie-evenement van TRES begon, is inmiddels uitgegroeid tot een manifestatie met internationale sprekers, gadgets en ruim 1500 bezoekers. Dat was deze editie niet anders.

  lees verder