NEXT.NET online editie 29 juni 2021

Alles over .NET 5 en Docker

Tijdens deze vierde editie van NEXT.NET gaan we in op de lancering van .NET 5 en wat dit betekent voor developers. Oscar van Tol, Principal Cloud Architect bij Betabit, vertelt er alles over. Daarnaast zal hij een aantal functies uitlichten die C# onderweg heeft gekregen door wat codering te laten zien. Vervolgens gaat Vincent Hendriks, Senior Software Engineer bij Anycoin Direct en Team Rockstars IT, in op wat containerisatie kan betekenen voor ontwikkelaars, teams en organisaties.

Sprekers

Oscar van Tol

Principal Cloud Architect @ Betabit
Als ontwikkelaar met een passie voor netwerken, infrastructuur en hardware zag Oscar al vroeg de potentie van Microsoft Azure.

Vincent Hendriks

Senior Software Engineer @ Anycoin Direct & Team Rockstars IT
Met ruim 15 jaar ervaring en liefde voor alles wat met software te maken heeft, is Vincent een echte expert in zijn vak te noemen.

Programma

19:00 | Welkom
19:05 | De samensmelting van .NET door Oscar van Tol
19:45 | Q&A met Oscar van Tol
20:00 | Containerisatie verbetert je ontwikkelervaring door Vincent Hendriks
20:40 | Q&A met Vincent Hendriks
21:00 | Einde

Over NEXT.NET

Wij vinden het belangrijk om kennis en inspiratie te delen. Zo ontwikkelen we onszelf en de omgeving. Daarom organiseren wij NEXT.NET; een kennisevent vol nieuwe functionaliteiten, ontwikkelingen en interessante cases over .NET development. Inhoudelijk en voorbeelden uit de praktijk.

Meld je aan op nextdotnet.nl