Dankzij TRES regelen studenten hun bijbanen heel makkelijk via hun telefoon.

Case Header SUSA

Kenmerken voor de case

Samenwerking sinds

2016

Team

Geel

Services

Website Portalen Strategisch concept CMS-implementatie Digital marketing API-koppelingen Level up

Ontzorgend klantportaal SUSA

SUSA is het oudste studentenuitzendbureau van Nederland. Via SUSA’s Poolconcept® worden iedere maand duizenden studenten ingezet bij organisaties zoals ABN AMRO, Basic-Fit en VGZ. Naast het rekruteren en payrollen van geschikte studenten, ontzorgt SUSA haar opdrachtgevers door de inzet en begeleiding van de studentenpools van A tot Z te organiseren. Vraag en aanbod vinden elkaar via mijn.susa.nl, een platform waar zowel student als opdrachtgever alles digitaal kunnen regelen.

De portal heeft een modern en fris uiterlijk, die aansluit bij de publieke website. Tevens is het specifiek ontworpen om goed te werken op mobiel, wat essentieel is voor onze doelgroep.

De uitdaging

Wat doe je als je merkt dat bepaalde werkprocessen vrij ingewikkeld zijn? Ze simpeler maken! Bij SUSA hebben ze te maken met een hoge mate van flexibiliteit en continue veranderende (persoons)informatie. Er was daardoor behoefte aan beter overzicht in beschikbaarheid van de studenten. Zodat zijzelf, opdrachtgevers en studenten arbeidszaken digitaal en sneller kunnen regelen. Daarnaast willen ze de verwachtingen van de studenten overtreffen door ze de mogelijkheid te bieden om alle werkzaken gemakkelijk via hun mobiel te kunnen regelen.

 

Waarom TRES

Bij SUSA is het werkproces vrij ingewikkeld, omdat je te maken hebt met een hoge mate van flexibiliteit en steeds veranderende (persoons)informatie. Een betere klantervaring staat bij TRES centraal. Onze ervaring met complexe portalen en intuïtieve gebruiksvriendelijke systemen gaf voor SUSA de doorslag om met ons te werken.

SUSA Sfeer

De oplossing

TRES heeft in co-creatie met SUSA een slim portaal ontwikkeld waar studenten zelf alle werkgerelateerde zaken kunnen regelen en informatie inzien. Zoals beschikbaarheid doorgeven, alle werkroosters bekijken, werkafspraken accorderen en de werkagenda bekijken. Bij studentenwerk gaat het om flexibiliteit. Van zowel de student als opdrachtgevers. Met het nieuwe intuïtieve portaal wordt alles nog makkelijker geregeld. In het systeem zie je sneller of en wanneer een student beschikbaar is. Zo hoef je niet meer op verschillende schermen te zoeken, maar is alles handig geregeld in één centrale plek. Hierdoor kan SUSA de planning voor haar opdrachtgevers makkelijker en efficiënter organiseren.

  • Eén portaal voor studenten en opdrachtgevers

  • Dynamische content

  • 24/7 actuele informatie inzien

  • Een slimme agenda door koppelingen

  • Mobile friendly

Verzameling (2)
Laptop (3)

Meer weten over deze case en oplossingen?

Bekijk ook de andere cases

Corporate website

Klantportaal & mobiele app op maat

Klantportaal op maat

NRG

Corporate website

Corporate website

Corporate website

Klantportaal op maat

KPN

Klantportaal op maat

Corporate website